Billeje Portimao

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Portimao

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Portimao

Find den bedste pris på biludlejning i Portimao ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Portimao. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Portimao guide

Billeje Portimao
Biludlejning Portimao

Portimao er beliggende i det sydlige Portugal Atlanterhavet.Byen har 45.000 indbyggere (2011), og er en af de mest populære turistmål i Algarve-kysten.Desuden er byen et vigtigt centrum for portugisisk fiskeindustri.

Portimao er kendt for sine lange sandstrande, lejlighedsvis brudt op af nogle temmelig specielle rock og hule formationer. Hulerne kan nås med båd, og er populære destinationer.

I de senere år havde Portimao en hastigt voksende popularitet som et feriemål, især for velhavende nordeuropæere. Byen fremstår som en moderne rekreasjonsby med en kosmopolitisk føler, og mange ville karakterisere placering og natur paradis.

Der er mange aktiviteter på Portimao. Blandt de mest almindelige tilbud er delfinudflugter og sejlture – især til hulerne ved havet, men også langs Arade floden, som har sit udløb i Portimao. En anden aktivitet, der er typisk for Portimao, er golf. Der er flere golfbaner i umiddelbar nærhed.

Ellers Portimao en typisk shopping by, hvor der er masser af butikker især inden for sko, tasker og kosmetik. Hvis du ønsker at opleve den syd-portugisiske natteliv, atmosfæren i Praia da Rocha anbefales. Der grasserende natteliv, det har også sin egen casino. Praia da Rocha ligger i udkanten af Portimao – 2,8 km syd for byens centrum.

Den nærmeste lufthavn er Faro Airport, der ligger 70 km øst for Portimao.