Billeje Abrantes

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Abrantes

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Abrantes

Find den bedste pris på biludlejning i Abrantes ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Abrantes. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Abrantes guide

Billeje Abrantes

Biludlejning Abrantes

Abrantes er en lille by beliggende i det centrale Portugal.Byen har ca. 18.000 indbyggere – og er centrum for Abrantes Kommune, der har en samlet befolkning på omkring 40.000. Abrantes hører ellers det administrative område Distrito de Santarém. Floden Tejo, der løber gennem byen, er sejlbar for små fartøjer her og ned til kysten.

I 1173 slottet nævnte Abrantes, og dette beregnes herefter som det historiske udgangspunkt. Byens største attraktion er den Fortaleza de Abrantes (eller Castelo de Abrantes), bygget i 1300-tallet på ruinerne af det gamle slot. Fæstningen var den middelalderlige ødelagt af et jordskælv, men genopbygget i løbet af 1500-tallet. Inden for murene er der flere bygninger, herunder den tidligere kirke Santa Maria de Castelo fra 1500-tallet, som i dag huser museet “Don Lopo de Almeida Museum” – opkaldt efter en af ​​områdets mest magtfulde familier. Medlemmer af Almeida familien ligger begravet i kirken. Der er også flere interessante kunstværker – både malerier og skulpturer.

Ellers er der en række af naturskønne kirker i den lille by. Mest besøgte den smukke middelalderlige kirke “Iguja de São Vicente”. Også omkring byen er der en række arkitektoniske seværdigheder – herunder slot “Castelo de Almourol” – hvilket er omkring 10 km fra centrum.

På bredden af ​​floden Tagus, bragte det en stor, attraktiv park – knyttet til den imponerende vandland Aquapolis. Dette er en af ​​Abrantes ‘mest populære turistmål, især for familier.

Nærmeste internationale lufthavn er Lissabon Portela Lufthavn, der ligger 140 km sydvest for Abrantes.

Menu