Billeje Lissabon Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lissabon Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Lissabon Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lissabon Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lissabon Lufthavn guide

Billeje Lissabon Lufthavn
Biludlejning Lissabon Lufthavn

Lissabons lufthavn – Portela – (LIS) ligger 7 km nordøst for centrum af den portugisiske hovedstad Lissabon.Lufthavnen betjener mellem 13 og 14 millioner passagerer om året.

Lissabons lufthavn blev åbnet i 1942 og har for 2 Verden har gennemgået flere udvidelser i takt med den stigende mængde trafik. Der er nu planer om en ny international lufthavn 50 miles nordvest for Lissabon, men ingen tidsramme er ikke blevet endeligt fastlagt.

Der er to terminaler i lufthavnen, og en lang række flyselskaber har regelmæssige flyvninger herfra til en række destinationer i hele Europa, samt nogle byer i Amerika, og Nordafrika.

For at komme fra lufthavnen til Lissabon centrum, er der flere muligheder. Den mest effektive er at bruge shuttle-bus. Ellers er der også mere almindelige busser, i tillæg til taxi service er god. Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, kan det være godt at vide, at mange af de berømte, internationale udlejningsbureauer er repræsenteret her. Dette indbefatter Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Der er et godt udvalg af butikker og restauranter i terminalbygningerne – samt nogle forskellige automater flere steder i lufthavnen. Andre offentlige tjenester, der kan nævnes, er VIP-lounge, konferencefaciliteter, trådløst internet og fax faciliteter.

Der er ingen hoteller i lufthavnen området. De nærmeste hoteller er Radisson SAS Hotel Lisbon Holiday Inn Lisbon.