Billeje Cascais

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Cascais

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Cascais

Find den bedste pris på biludlejning i Cascais ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cascais. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cascais guide

Billeje Cascais
Biludlejning Cascais

Cascais ligger på Portugals Atlanterhavskyst, specifikt “Baia de Cascais” – 28 km vest for hovedstaden Lissabon.Cascais har ca. 33.000 indbyggere (2010) og er et gammelt fiskerleje, der blev en badeby kendt allerede i 1870’erne.

Kystlinjen kaldet Costa do Estoril (Estoril-kysten), men er også kendt som “Den portugisiske riviera og Cascais er en af ​​de mest populære feriebyer i denne del af Portugal.

Cascais er kendt for at have nogle af de bedste strande i Portugal – Og for sine mange luksushoteller, restauranter, caféer og barer.Byen er meget populær som en “mødested” for de rige og berømte fra hele Europa. Det betyder en masse af afstanden til Lissabon er så kort.

Cascais har bevaret meget af sin oprindelige karakter – med smalle gader uden trafik og charmerende butikker, barer og restauranter. Rundt i byen er det ellers kommet flere store indkøbscentre, så indkøbsmuligheder er mange og varierede.

På havnen i Cascais er en charmerende og intime miljø, og byder på en blanding af wharf, fiskerbåde og lystbåde – samt en række barer og restauranter. Havnen er bare for sig selv, et par minutters gang fra byens centrum, i at sprede sand strande i begge retninger. Langs strandene kan du følge en smuk promenade (“paradão”).

Blandt de vidundere Cascais stendannelse Boca do Inferno (“Mouth of Hell”) et af de mest berømte – og lidt uden for byen, er der flere populære destinationer. En af disse – Cabo da Roca – ligger lige nord for centrum og tilbyder en fantastisk havudsigt. Det er Portugals vestligste punkt. Her er der også flere velrenommerede restauranter.

Et andet interessant sted i nærheden er den middelalderlige by Sintra, med sine velbevarede statelige bygninger. Det er udelukkende et UNESCO World Heritage Site – ligger 16 km nord for Cascais.

Den nærmeste lufthavn er Lissabons lufthavn, der ligger 35 km nordøst for Cascais.