Billeje Funchal Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Funchal Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Funchal Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Funchal Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Funchal Lufthavn guide

Billeje Funchal Lufthavn

Biludlejning Funchal Lufthavn

Funchal Airport – Santa Cruz (FNC), også kendt som Madeira Lufthavn er ca. 15 km øst / nordøst for Funchal center.Lufthavnen var engang berygtet for sin korte landingsbane, men i 2000 blev det udvidet – og nu har normal længde. Funchal / Madeira Airport tjener mere end 2 millioner passagerer årligt.

Lufthavnen blev åbnet i 1964, og har regelmæssige afgange til mange destinationer i hele Europa – i tillæg til en væsentlig charter.

Der er en bus hver time fra lufthavnen til centrum af Funchal – og den mindre byer Machico og Funchal. Der er også busser til andre dele af Madeira. Alternativt kan du bruge taxa. Mange ønsker også at leje en bil i Madeira, og flere internationale udlejningsbureauer er repræsenteret i lufthavnen, herunder Avis, Hertz, Drive, Europcar og Rodavante.

Lufthavnen har et brugbart antal af restauranter, barer og butikker. I afgangshallen er der også en separat toldfri butik og en butik, der sælger lokale produkter (herunder Madeira vin).

Det ingen hoteller i lufthavnen, men i den moderne bydel, der er bygget lige vest for centrum af Funchal, prøven er meget god.

Menu