Billeje Porto Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Porto Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Porto Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Porto Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Porto Lufthavn guide

Billeje Porto Lufthavn

Biludlejning Porto Lufthavn

Porto Lufthavn – “Francisco de Sá Carneiro” (OPO) – er en lufthavn ligger 11 km nordvest for centrum af den portugisiske by Porto.Det er den tredje travleste lufthavn i Portugal (efter Lissabon lufthavn og Faro lufthavn ), og det tjener over 6 millioner passagerer om året.

Porto Lufthavn blev indviet i 1945, og herfra er der regelmæssige afgange til mange destinationer i hele Europa. Det firma, der driver de fleste ruter til og fra lufthavnen, det irske lavprisflyselskab Ryanair.

For at komme fra lufthavnen til Porto center, kan du enten tage metro eller bus Aerobus, som afgår hver halve time. Den stopper ved alle de store hoteller. Du kan ellers bruge regelmæssig bus eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Porto, flere internationale biludlejningsfirmaer, deres søsterselskaber i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Porto Lufthavn har et par restauranter, mens udvælgelsen af ​​cafeer og forskellige butikker (herunder told), skal betragtes som godt. Der er også butikker i terminalbygningen sælger lokale produkter fra det nordlige Portugal.Der er ingen hoteller i lufthavnen, men udvælgelsen af Porto er meget god.

Menu