Billeje Madeira

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Madeira

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Madeira

Find den bedste pris på biludlejning i Madeira ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Madeira. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Madeira guide

Billeje Madeira
Biludlejning Madeira

Madeira er en portugisisk øgruppe i Atlanterhavet, der ligger omkring 600 miles vest for Marokko kyst.

Madeira har cirka 250.000 indbyggere (2010). De fleste lever på Madeira, men der er også nogle mennesker (ca. 4500) om den næststørste ø – Porto Santo.

Det er bevaret kort over Madeira fra 1300-tallet, men øgruppen blev derefter “glemt”, indtil det blev genopdaget af portugiserne i 1418. Siden da har det været Madeira del af Portugal – med undtagelse af en periode under Napoleonskrigene af de tidlige 1800, da øgruppen blev besat af briterne.

“Capital” Funchal ligger på den sydlige kyst af hovedøen, og har omkring 112.000 indbyggere. De andre byer er relativt små. Funchal er centrum for Madeiras turisme – som i dag er øgruppen vigtigste indtægtskilde. Turist fokus begyndte i den sidste del af 1800-tallet, derefter med de øverste klasser i Europa (især Storbritannien) var det vigtigste mål. Efter 2 Verden – primært efter lufthavn uden Funchal åbnede i 1964 – har Madeira udviklet sig yderligere, efterhånden som populær destination også for “normale” turister.

I 1400 – og 1500-tallet blev investeret kraftigt i handelen med sukker, som banede vejen for en betydelig forbedring i Madeira. I denne periode blev bygget flere store bygninger, herunder Sé-katedralen i Funchal. I 1600-tallet overtog fokus på vinproduktion del for sukker dyrkning – og det blev til sidst udviklet sin helt egen vin tradition i Madeira.   Udtrykket “Madeira” opstod i 1700-tallet og er stadig en af ​​øgruppens mest forbundet med.

Den vigtigste ø Madeira er domineret af bjerge, og meget af øen er mere end 500 m Den højeste top er Pico Ruivo, som topper ved 1861 meter over havets overflade. Mellem bjergene er der flere smukke dale og slugter. Kysten er domineret af stejle klipper, med den højeste – Cabo Girao, lige vest for Funchal – kaster 580 meter direkte i havet.

Landskabet på den næststørste ø – Porto Santo – er noget andet. Det er det højeste punkt på 520 meter, og kysten er på 9 km sandstrand.

Madeira International Airport – Funchal Lufthavn – beliggende i Santa Cruz, 12 km nordøst for Funchal.