Billeje Marokko

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Marokko

Find den bedste pris på biludlejning i Marokko ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marokko. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marokko guide

Billeje Marokko

Biludlejning Marokko

Marokko et rige beliggende syd for det afrikanske kontinent. Landet har kystlinje mod Atlanterhavet mod vest og Middelhavet mod nord. Ellers Marokko har en fælles grænse med Algeriet og Vestsahara, der har været under marokkansk besættelse siden 1976. Marokko har en samlet befolkning på 31,6 millioner innbyggere (2010).

Hovedstaden Rabat har 1,7 millioner indbyggere, mens landets største by, Casablanca, har en befolkning på 3,1 millioner.Andre byer med over en million indbyggere, Marrakech og Fes.Større byer er Tanger (hvor man kan se hen over Gibraltarstrædet til Spanien ), og den udvej byen Agadir på Atlanterhavskysten.

Landskabet i Marokko er domineret af to store bjergkæder – Rif-bjergene i nord til Middelhavet og Atlasbjergene, der strækker sig diagonalt fra sydvest til nordøst. Mod Atlanterhavskysten er forholdsvis flad.

Blandt de vigtigste attraktioner i Marokko er de gamle bydele – Medina – der er bl.a. i Marrakech og Fes med sine spændende markeder, basarer og smalle, labyrint-lignende gader.Markedet i Fes er et af de største af sin art, og er derfor også en UNESCO World Heritage Site. Ellers er det mere populære feriesteder på Atlanterhavet, Agadir, som er den mest populære beach resort.

Marokkos største lufthavn er Mohammed V International Airport i Casablanca.Andre vigtige lufthavne omfatter Ibn Batouta internationale lufthavn i Tangier og Menara internationale lufthavn i Marrakech.

Menu