Billeje Casablanca Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Casablanca Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Casablanca Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Casablanca Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Casablanca Lufthavn guide

Billeje Casablanca Lufthavn

Biludlejning Casablanca Lufthavn

Casablanca Mohammed V International Airport, Marokko største lufthavn. Det ligger 30 km sydøst for Casablanca center – og tjener næsten 6,5 millioner passagerer årligt.Det er opkaldt efter Marokkos tidligere konge, Mohammed V.

Lufthavnen blev oprindeligt bygget omkring 1950, men de første år beskeden kapacitet. I 2007 er det dog udvidet med to nye terminaler – og har siden været det vigtigste lufthavn for denne del af Marokko.

Der er flere flyselskaber, der har en fast base i Casablancas lufthavn – herunder Marokkos nationale flyselskab Royal Air Maroc og virksomheder Jet4you, Air Arabia Maroc og Regional Air Lines.Der er direkte fly herfra til en række internationale rejsemål – hovedsageligt i Europa og Afrika, men også i Asien.

For at komme fra lufthavnen til downtown Casablanca, kan man bruge enten bus, taxi eller tog. Toget afgår fra stationen under Terminal 1 hver time. Hvis du ønsker at leje en bil, vil du finde de kontorer i de internationale udlejningsbureauer Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty i lufthavnen.

Når det kommer til offentlige faciliteter i Casablancas lufthavn, er der et godt udvalg af restauranter, snackbarer og cafeer. Store valg er også forholdsvis bred og internationalt. I den centrale hal er der et lille center tilbyder fax, fotokopiering og computere med internetadgang. Der er også et mødelokale her, som har plads til 70 personer.

Casablanca Mohammed V International Airport har to lufthavnshoteller, Atlas Hotel (3-stjernede) og et hotel i transitområdet i Terminal 2, som tilbyder korte ophold kun for transitpassagerer.

Menu