Billeje Casablanca

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Casablanca

Find den bedste pris på biludlejning i Casablanca ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Casablanca. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Casablanca guide

Billeje Casablanca

Biludlejning Casablanca

Kystbyen Casablanca er Marokkos største by – og også et af de største på det afrikanske kontinent. Det er beliggende vest for landet på Atlanterhavet, og danner en separat provins. Befolkningen er omkring 3 mio (2010).

Casablanca er den vigtigste handels-, industri-og havneby i Marokko.Hele fjerdedele af landets udenrigshandel passerer Casablanca havn. Byen er også centrum for landets jernbanenet, med links til alle de andre byer i Marokko.

Casablanca blev bygget i 1515 af den portugisiske – og blev derefter kaldt Casa Branca. I 1755 blev der et udbrud af et ødelæggende jordskælv, der næsten ødelagde det, men det genopbygget af en magtfuld, marokkansk sultan. I 1907 Casablanca besat af franskmændene i 1907, og i perioden 1912-1956 var genstand fransk protektorat.

Blandt seværdighederne i Casablanca finder vi flere moskeer, herunder den meget udsmykkede Hassan II-moskeen, en af ​​verdens største.

Casablanca er fuld af modsigelser. Overbelastning, forurening og sociale problemer karakterisere dele af byen, men parallelt med dette, finder vi elegante, brede boulevarder, velplejede haver, springvand og smukke koloniale bygninger. Arkitekturen består ellers af en blanding af fransk og marokkansk tradition – ofte kaldet “Mauresque” stil. Det er stærkt påvirket af 1930’erne Art Deco. Byens sociale liv er selvmodsigende. Her kan du både møde et pulserende natteliv med restauranter, barer og klubber samt personer med en mere traditionel muslimsk levevis.

Hjertet er Place Mohammed V, som er omgivet af en række store bygninger med dekorative facader. De fleste er bygget i den tidlige del af 1900-tallet, og mange af dem er pænt renoveret. I andre dele af byen er domineret af en mere modernistisk arkitektur. Alt dette står i skarp kontrast til de kedelig slumkvarterer i udkanten af ​​byen.

Hvis du vil have en idé om Casablanca før den franske besættelse, bør man besøge medina – den ældste bydel. Det har dog ikke den middelalderlige medina karakteriseret som i mange andre marokkanske byer, da de fleste af de bygninger opført i 1800-tallet. Gaderne, dog traditionelt smalle, og den vifte af produkter i de små basarer er stor.

På den nordlige del af Medina resterne af Casablanca befæstning fra 1700-tallet. Der er ikke meget tilbage af borgen, men udsigten over byen og havet er imponerende til gengæld.

For familier med børn er Yasmine Amusement Park en populær destination. Det er beliggende i den vestlige del af byen.

Den nærmeste lufthavn er Casablanca Mohammed V International Airport, der ligger 30 miles sydøst for centrum.

Menu