Billeje Fez

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Marokko
  4. chevron_right
  5. Billeje Fez

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fez

Find den bedste pris på biludlejning i Fez ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fez. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fez guide

Billeje Fez
Biludlejning Fez

Fes eller Fez er en indre i den nordlige del af Marokko.Byen har knap 1,2 millioner indbyggere (2010) og Marokkos fjerdestørste by (efter Casablanca, Rabat og Marrakech). To floder – Oued Fès og Oued Sebou – floder nær byens centrum og de har haft stor betydning både for branchen og for landbruget i området.

Byen blev grundlagt i 789 af kong Idiris I, og fik sit første universitet år allerede 859 Det blev bygget i forbindelse med Kairouyine moské. Byen etableret sig derfor som et center for teologi, kultur og videnskab, som også var en medvirkende faktor til Fez gennem det meste af middelalderen tjente som hovedstad i Marokko.

Byen kan opdeles i tre dele: Fez el Bali (den gamle bydel eller medina), Fes-Jdid (den nye by fra 1200-tallet, hvor byens jødiske kvarter er placeret) og Ville Nouvelle, blev den moderne by bygget af franskmændene i I den koloniale periode.

Blandt attraktionerne i Fez, er der en række smukke moskeer. I 1500-tallet, det burde have været 800 i alt, men tallet er nu reduceret til omkring 130 Ellers Medina, den mest populære attraktion i Fez. Det anses for at være verdens største bil-frit område. Byen har bevaret sin middelalderlige struktur, med sine smalle gader og stræder, i tillæg til at der er flere moskéer, paladser og gamle handel her. Hele medina er et UNESCO World Heritage Site.

En særlig “attraktion”, som også fortjener at blive nævnt, er den karakteristiske Fez hat. Det er faktisk, som navnet antyder, stammer her – selv fra 1800-tallet brønden har produceret flere andre steder, bl.a. i France.

Den nærmeste lufthavn er FEZ-Saïss Lufthavn, som ligger 13 km syd for centrum.