Billeje Beja

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Beja

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Beja

Find den bedste pris på biludlejning i Beja ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Beja. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Beja guide

Billeje Beja
Biludlejning Beja

Beja er navnet på både en by og en kommune i den sydøstlige portugisiske region Alentejo. Selve byen er hjemsted for omkring 21.700 personer (2009), mens hele kommunen har en befolkning på cirka 35.000.

Byen er meget gammel og kan tælle dens historie går tilbage til før-romersk tid, og i romertiden det havde en langsigtet status som en regional hovedstad.

Måske den mest berømte attraktion i Beja er den gamle fæstning fra 1200-tallet, der ligger på en bakke med udsigt over byen. Det er bygget på ruinerne af en romersk Kastell. I forbindelse med murværk af fæstningen er der fire firkantede hjørnetårne ​​- og centrum af komplekset er en 40-meter-høje vigtigste tårn (“Torre de Menagem”), hvor 197 trin fører op til toppen. Slottet er nu et militært museum.

Beja var i middelalderen omgivet af en bymur med fem porte og 40 tårne. Resterne af denne væg kan stadig ses.

Ellers en af Portugals I alt fire bevarede præ-romanske kirker Bejo – den hvidkalkede, Visigothic kirke Santo Amaro.De ældste dele er fra 500 s, og en del af det indre af 600s. Der er i dag et lille arkæologisk museum med Visigothic kunst i kirken.

“Museu da Rainha D. Leonor” er også en populær destination. Det er en regional museum, der huser både historiske artefakter og en samling af flamsk, spansk og portugisisk malerier fra det 15. til 18. århundrede. Museet blev etableret i slutningen af ​​1920 i et kloster fra 1400-tallet. Kloster Bygningen er klassificeret som et nationalt monument.

De nærmeste internationale lufthavne er Faro Airport, der ligger 150 km syd for Bejo – og Lissabons lufthavn, der ligger 165 km nordvest for byen.