Billeje Aveiro

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Aveiro

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Aveiro

Find den bedste pris på biludlejning i Aveiro ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Aveiro. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Aveiro guide

Billeje Aveiro

Biludlejning Aveiro

Aveiro er en kystby beliggende ved mundingen af ​​Rio Vouga, ca. 60 km syd for Porto. Byen har næsten 80.000 indbyggere (2010), og er den næststørste by i den såkaldte Centro regionen, og en af Portugal vigtigste fiskerihavne.Også saltproduktion har i mange år spillet en væsentlig rolle i Aveiros industri.

Dens historie går tilbage til 900-tallet, da det blev kendt under det latinske navn Alavarium. Det var dog et alvorligt slag for sådan en katastrofal storm i år 1575, hvor havnen og de fleste af bygningerne blev totalt ødelagt. Aveiro dog kom tilbage på sine fødder, når det fik en central position som indgangsporten til det lukrative, portugisisk Newfoundland fiskeri.

Aveiro førende attraktion er de mange kanaler, hvilket gjorde byen ofte kaldet “portugisisk Venedig “.Skibe er også populære – især blandt de turister, der besøger byen. Ellers er der megen mening arkitektur i byen – herunder flere smukke kirker.

Andre attraktioner i umiddelbar nærhed Aveiros lokker turister. Dette indbefatter strandene langs halvøen Sao Jacinto, i Barra området og Costa Nova do Prado. Desuden er den traditionelle, eksklusive porcelænsfabrik Ílhavo Ceramica de Vista Alegre et populært turistmål. Det er beliggende i en landsby omkring 9 miles syd for Aveiro downtown.

Den nærmeste lufthavn er Porto Lufthavn, der ligger 78 km nord for Aveiro.

Menu