Billeje Algarve

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Algarve

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Algarve

Find den bedste pris på biludlejning i Algarve ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Algarve. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Algarve guide

Billeje Algarve
Biludlejning Algarve

Algarve er den sydligste landskab i Portugal, der dækker et samlet areal på næsten 5.000 km2.Det svarer omtrent til den kommune, som også kaldes Faro.Omkring 417.000 mennesker er bosiddende i (2010), men i turistsæsonen ganget dette tal. Omkring 5 millioner turister at finde vej her hvert år. Hovedstaden i Algarve er Faro. Andre bemærkelsesværdige byer er Albufeira, Lagos, Lagoa, Tavira, Portimão og Praia de Rocha.

Regionen har traditionelt været baseret på landbrug, og blandt de produkter, der er dyrket her, er oliven, figner, druer, appelsiner og granatæbler.I dag er det turismen, der giver områdets indtægter.

Det primært tiltrækker turister her er det middelhavsklima, de rene og indbydende strande og den hyggelige havtemperatur. Algarve-kysten har en samlet længde på 155 km.

Ellers har regionen investeret kraftigt i en række aktiviteter for turister i alle aldre. Det er sådan en bred vifte af kurser her. Den største er Rom Golf Resort i Vilamoura.Mange af de tilbud er også rettet mod familier med børn, og i alt er der et dusin forskellige forlystelsesparker Algarve.Blandt de mest populære er den Algarve Zoo (et dyr og forlystelsespark i Albufeira), Zoo Marine (sjødyrepark, også på Albufeira), Aqualand Algarve (Waterworld Alcantarilha), Aqua Show (badning og forlystelsespark i Quarteira) og Slide & Splash (svømme – og forlystelsespark i Lagoa).

Algarve har sin egen internationale lufthavn – Faro Lufthavn.