Billeje Albufeira

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Albufeira

Find den bedste pris på biludlejning i Albufeira ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Albufeira. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Albufeira guide

Billeje Albufeira

Biludlejning Albufeira

Albufeira er en kommune placeret langt syd for Portugal, Algarve kysten – omkring 30 miles vest / nordvest for byen Faro.Hele kommune har ca. 40 000 indbyggere (2010).

Albufeira Kommune består af fem sogne (sognene): Albufeira, Ferreira, Guia, Olhos de Agua og Paderne – hvor det administrative center (med ca.13.000 indbyggere) navngivet det samme som kommunen, nemlig Albufeira. Dette var oprindeligt en typisk sørportugisisk fiskerlandsby, som blev udviklet som et turistmål i løbet af 1970’erne.

I løbet af sommersæsonen kommer omkring 300.000 besøgende til Albufeira, et tegn på at byen er en af de mest populære på Algarve-kysten.Her bor du godt og spiser godt. Blandt de lokale gastronomiske specialiteter er cataplana (dampet muslinger), caldeirada (en slags fisk gryderet) og grillede sardiner.

Byen er præget af smalle gader og hvidkalkede huse, men også nogle moderne hotel arkitektur.

I turistsæsonen er der et livligt natteliv i byen, som er fuld af barer, restauranter og natklubber. Her er noget for enhver smag. Det mest populære område for unge mennesker, ofte kaldet “The Strip”. Der er flere meget populære diskoteker og natklubber. For dem, der foretrækker en lidt mere støjsvage miljø, er måske en af ​​de restauranter eller barer i den ældste del af den foretrukne by.

Albufeira vigtigste historiske attraktioner er Paderne, 8 km nord for Albufeira by. Her er fort Castelo de Almoáda, foruden en velbevaret romersk sten bro, som regnes blandt de “syv vidundere i Portugal.”

For de fleste af de turister, der kommer til Albufeira, er det sandsynligvis de indbydende sandstrande, der lokker mest. Der er i alt omkring 20 af dem i samfundet. Lige uden for byen er også et populært dyr og forlystelsespark (Algarve Zoo) og en sjødyrpark (Zoo Marine).

Den nærmeste lufthavn er Faro lufthavn, der ligger omkring 40 km sydøst for Albufeira.

Menu