Billeje Guarda

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Guarda

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Guarda

Find den bedste pris på biludlejning i Guarda ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Guarda. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Guarda guide

Billeje Guarda
Biludlejning Guarda

Guarda ligger nordøst for Portugal – omkring 140 miles sydøst for Porto – specielt på Portugals største bjergkæde, Serra da Estrela.Det er landets højeste by (1056 m) – og har en tradition som et populært kursted. Befolkningen er ca. 42.500 (2011).

Guarda blev grundlagt af militærstrategiske grunde i 1199 som en fæstning mod maurerne. Omkring byen blev opført høje mure – som i vid udstrækning bevaret.

Guarda er et naturligt udgangspunkt for bjergvandring i Sierra da Estrela. Bjergkæden tiltrækker mange turister og anses for at være en af ​​Portugals mest populære destinationer. Floraen er mangfoldigt og bjergrigt og dalformasjonene spændende. Der er også flere turiststeder her – herunder Torre, hvor der også er en fantastisk udsigt. Store dele af bjergområdet har status som et naturreservat.

I Guarda er også en række attraktioner. Blandt disse skal være den gotiske katedral fra 1400-tallet og slottet fra det nævnte 1200-tallet. Katedralen er byens centrale torv, og har et særligt smukt indrettede interiører. I nærheden ligger en anden flot bygning – Misericordia Kirke, der er kendt for sin imponerende portal.

En populær destination er også Guardia Museum, der ligger i den gamle gård – og det kan vise både spændende malerier og en række arkæologiske genstande fra hele byen.

Den nærmeste lufthavn er Covilho Airport, der ligger 49 km sydvest for Guarda.