Billeje Praia Da Rocha

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Praia Da Rocha

Find den bedste pris på biludlejning i Praia Da Rocha ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Praia Da Rocha. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Praia Da Rocha guide

Billeje Praia Da Rocha
Biludlejning Praia Da Rocha

Praia Da Rocha er en strand område i udkanten af byen Portimao på Algarve-kysten i det sydlige Portugal.Beach er den 1,5 km lange – og er en af ​​de fineste og mest populære i Algarve-regionen.

Navnet Praia da Rocha (“Rock The Beach”) er at stranden periodisk brydes af sten og enorme klipper af forskellige størrelser og formationer. Nogle af disse er op til 20 meter højt. Turister fra hele verden kommer her i stort antal hvert år.

Langs stranden er der et udvalg af restauranter, diskoteker, natklubber og barer – som bidrager til et stort og varieret natteliv tilbyder både dag og nat i turistsæsonen. Stedet har også sin egen casino. De hoteller og butikker ligger tæt sammen, hvilket gør Praia da Rocha et populært center ikke kun for rekreation, men også for shopping.

Selv om det kan være tilstoppet med turister i Praia da Rocha, synes sjældent overfyldt – hvilket skyldes at stranden er ikke kun lang, men også meget bred. Langs stranden, står bag klipperne den lange allé Tomás Cabreira, hvor de fleste af de hoteller, barer og butikker er placeret. Og i slutningen af ​​alléen finder vi webstedets vigtigste historiske attraktion – slottet Santa Maria de Ribamar fra omkring 1700. Det blev bygget som et forsvar for pirater, og fra toppen er der en vidunderlig udsigt over stranden.

Det er sagt, at Praia da Rocha er en af Algarves mest fotograferede steder, og det var her det hele turisme investering i Algarve-kysten begyndte i 1930’erne.

Den nærmeste lufthavn er Faro Airport, der ligger 72 km øst for Praia da Rocha.