Billeje Agueda

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Agueda

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Agueda

Find den bedste pris på biludlejning i Agueda ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Agueda. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Agueda guide

Billeje Agueda

Biludlejning Agueda

Agueda er en by og kommune i den nordlige del af Portugal.I selve byen er der omkring 15.000 indbyggere (2010), mens hele kommunen har en befolkning på ca. 50,000.

Agueda har været sin egen kommune siden 1834, mens byen fik byen status indtil 1985. Imidlertid har der været en boplads på stedet siden oldtiden. Der var en romersk fort i nærheden af ​​300-nummer, mens 800 har havde udviklet sig til en travl handelsby, hvor byen nu står. I 1325 er det dokumenteret, at den portugisiske helgen dronning Isabel besøgte Agueda mens hun var på en pilgrimsrejse til Santiago de Compostela.

Aguede er en malerisk lille by, men de fleste af turistattraktioner er placeret andre steder i kommunen. Bedst kendt er det arkæologiske område “Cabeco do Vouga”   ligger 9 miles nord for downtown Agueda.Der er afdækket en gammel romersk løsning – Castelium Marnelis.

Ellers kloster Convento do Santo António nævnt. Det er beliggende i landsbyen Seremet, 12 km nord for Agueda City, og begyndte i 1634.

Den traditionelle kultur Agueda område er karakteriseret ved stærke håndværksmæssige traditioner, såsom keramiske værker, håndlavede kurve, hånd strikkede beklædningsgenstande mv Desuden har området sine lokale madtraditioner – herunder et specielt forberedt Leitão, dvs 05:58 uger gamle gris er brændt / grillet (engelsk: pattegris). Mange turister vil også gerne smage den lokale vin.

Nærmeste internationale lufthavn er Porto Lufthavn, som ligger ca. 80 km nord / nordvest for Agueda.

Menu