Billeje Evora

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Evora

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Evora

Find den bedste pris på biludlejning i Evora ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Evora. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Evora guide

Billeje Evora
Biludlejning Evora

Evora er beliggende i det centrale Spanien, ca. 120 km sydøst for Lissabon – Og er en by med omkring 45.000 indbyggere (2008).Turismen er en vigtig industri for Evora, der er også et regionalt handelscentrum.

Evora havde en vigtig militær position i romertiden, og fik derfor fornavn Liberalitas Julia (opkaldt efter Julius Cæsar). Byen udviklede senere – under maurerne – et travle kommercielle centrum.

Evora er i dag betragtes som en af ​​de smukkeste byer i Portugal – og den gamle bydel er fuld af UNESCO. Der er flere velbevarede bygninger fra både den romerske og den arabiske æra – herunder Akvædukt “Água de Prata akvædukten.”

Blandt de vigtigste seværdigheder ellers vi Diana tempel i omkring 200 og domkirken Sé de Evora fra 1100-tallet (som i omkring 1400 blev konverteret fra romansk til gotisk stil). Det er Portugals største kirke. I Evora du kan også besøge en af ​​de smukkeste kirker – Igreja de São Francisco fra 1510. Kapellet i denne kirke – Capela dos Ossos – er dekoreret med knogler fra ca. 5000 skeletter.

Andre populære attraktioner i byen er Palácio dos Duques de Cadaval, som er en imponerende bygning fra 1600-tallet – og universitetet fra 1559.

Den nærmeste lufthavn er Badajoz Airport, der ligger 120 km nordøst for byen. Men det er ikke så meget længere til den internationale lufthavn i hovedstaden Lissabon, der ligger 132 km vest for Evora.