Billeje San Sebastián

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Sebastián

Find den bedste pris på biludlejning i San Sebastián ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Sebastián. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Sebastián guide

Billeje San Sebastián
Biludlejning San Sebastián

San Sebastián er hovedstaden i den nordlige spanske provins Guipúzcoa. Afstanden til grænsen Frankrig er ca. 17 km.Antallet af indbyggere er omkring 185.000 (2011). San Sebastian har i årevis været kendt som et fashionabelt badested, og i tidligere tider havde den spanske domstol i sin sommerresidens her. San Sebastian har en vigtig funktion både som en havn og industriby, men den vigtigste industri er stadig turisme.

En anden måde at præsentere San Sebastian, er at kalde det et af Baskerlandets førende turistmål. Baskerlandet er navnet på et historisk indfødte område i spidsen for Biscayabugten, som omfatter både en spansk og en fransk del. Baskisk kultur indflydelse hvilket i høj grad både historie og folk i San Sebastian, som er særligt tydeligt i den årlige “Semana Grande” festival. Så vil der være tyrefægtning, parader, koncerter, underholdning og konkurrencer inden for den særprægede baskiske roning sport.

En vigtig grund til San Sebastián popularitet som turistmål, de er to sandstrande – et på hver side af midten. “La Concha” er den længste af dem, og betragtes som en af ​​verdens fineste. Den anden strand er især populært blandt surfere.

Hvad ellers kendetegner San Sebastian, arkitektur er victoriansk stil – både i centrum og langs den smukke strand promenader. På havneområdet, hvor den tidligere oversået med fisk båse, der i øjeblikket eksklusivt fiskeri og seafood restauranter.

Den nærmeste lufthavn er San Sebastián Lufthavn, som ligger 20 miles nordøst for centrum.