Billeje Nantes

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Nantes

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nantes

Find den bedste pris på biludlejning i Nantes ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nantes. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nantes guide

Billeje Nantes
Biludlejning Nantes

Nantes ligger i den franske region Pays de la Loire, og er hovedstad i Loire-Atlantique. Frankrigs længste flod, Loire, deler byen i to, og fra centrum er cirka 50 km fra hvor floden løber ud i Atlanterhavet, lige syd for Bretagne. Nantes har omkring 285.000 indbyggere (2010), men man tager forstæderne, dets befolkning stiger til over 800.000.

Fordi Loire er sejlbar, de Nantes traditionelt været en vigtig havn – ud over at det også ellers en betydelig trafik knudepunkt, og en travl industri.

Dens historie går tilbage til romertiden, og det spillede en særlig vigtig rolle som hjemsted for handel med Amerika før den franske revolution. En stor del af byens gamle arkitektur blev ødelagt under 2. Verdenskrig.

Nogle vigtige bygninger er bevaret, dog, og er blandt byens mest populære turistattraktioner. Dette indbefatter dele af den “gamle by” Bouffray indstillet omkring en middelalderborg for hertugerne af Bretagne er skitseret i 1400 – og 1500– og “Cathedrale de St-Pierre-et-Saint-Paul” fra 1400-tallet, der blev først afsluttet i 1886.

Ellers Nantes byder på flere interessante museer, herunder et kunstmuseum og et naturhistorisk museum. Og du vil have en panoramisk udsigt over byen, kan man besøge tårnet “La Tour Lu”, der står ved indgangen til en tidligere berømt, nu hedengangne, småkagefabrik.

Den nærmeste lufthavn er Nantes Atlantique Lufthavn, der ligger 8 km sydvest for byen.