Billeje Lyon

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Lyon

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lyon

Find den bedste pris på biludlejning i Lyon ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lyon. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lyon guide

Billeje Lyon

Biludlejning Lyon

Lyon, der ligger i den franske region Rhône-Alpes, er hovedstaden i ministeriet Rhône. De to store floder Saône og Rhône floder i Lyon, der har ca. 500.000 indbyggere (2010). Betragtes forstæderne, kører befolkning op til 1,5 millioner rundt. Både Saône og Rhône er sejlbar, som gjorde Lyon en central kommunikations-hub mellem Middelhavet og den nordlige Frankrig – og en af landets vigtigste handelspartnere byer.

Den romerske koloni Lugdunum, forløberen for Lyon, blev grundlagt allerede i 43 fKr., Og det var længe hovedstad i den romerske provins Gallien. I romertiden – og i store dele af middelalderen – det var skiftende magter, der regerede indtil byen blev placeret under den franske konge i 1312.   Både renæssancen og 1800-tallet var vidne til en voldsom ekspansion Lyon, der lagde grunden til den stærke stilling byen stadig har.

Lyon kan opdeles i tre hovedafsnit. Vieux Lyon (den ældste del) vest for Saône, den moderne bymidte på halvøen mellem de to floder og den yngre del af byen på den østlige side af Rhone.

Mange af de mest populære attraktioner ligger i Vieux Lyon. Dette indbefatter den gotiske katedral St-Jean (påbegyndt i begyndelsen af ​​1100) og det hvide marmorbasilikaen Notre-Dame de Fourvière fra slutningen af ​​1800-tallet. Dette kvarter blev grundigt restaureret af 2 Anden Verdenskrig og er helt på UNESCO World Heritage List. Også i den moderne bymidte er nogle seværdigheder. Her, i særdeleshed et par interessante museer kan nævnes: The Great Art Museum “Palais des Arts” og en karakteristisk tekstil museum.

Byens “hjerte” er “Place Bellecour” med rytterstatuen af ​​Louis 14:e Herfra, den travle shopping gade “Rue de la République”, som slutter ved det gamle rådhus fra 1600-tallet. Også den berømte gågade “Rue Victor-Hugo” starter ved Place Bellecour. I den nyeste del af byen, herunder Part-Dieu, et område med moderne arkitektur og en række mindre og større supermarkeder, butikker og kulturinstitutioner.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Lyon-Saint Exupéry, der ligger 20 km øst for byen.

Menu