Billeje Toulouse

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Frankrig
 4. chevron_right
 5. Billeje Toulouse

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Toulouse

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Toulouse fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Toulouse gennem os.

Toulouse-guide

Bilutleie Toulouse
Toulouse Biludlejning

Toulouse ligger i det sydøstlige Frankrig – i regionen Midi-Pyrénées – hvor det er hovedstaden i Haute-Garonne-departementet. Afstanden sydpå til grænsen til Spanien og Andorra er ca. 175 km. Byen er forbundet både med Garonne-floden og til Canal-du-Midi (som forbinder Middelhavet med Biscayabugten). Der bor ca. 415.000 indbyggere i Toulouse (2010). Hvis du regner med forstæderne, befolkningen stiger til omkring 800.000.

Toulouse har med sin beliggenhed midtvejs mellem Middelhavet og Biscayabugten altid været et vigtigt trafikknudepunkt. Byens erhvervssektor i den seneste tid har været stærkt knyttet til handel og industri. Her har flyproduktionen været særlig vigtig – da hovedbasen for Airbus-flychippen ligger i Toulouse. Desuden har det været fokuseret på uddannelse, og Toulouse fik sit eget universitet så tidligt som 1230.

Attraktioner

Blandt de attraktioner, byen kan fremvise, er flere interessante museer,herunder “Musée des Augustins”(oprindeligt et augustinsk kloster fra 1500-tallet), som har en stor samling af skulpturer fra den romerske æra og middelalderen. Nogle arkitektoniske perler skal også nævnes, herunder den romanske middelalderlige basilika St. Sernin. Andre kirker fra middelalderen omfatter Jakobinerne Kirke og St. Étienne Cathedral, sidstnævnte begyndte i 1100-tallet. Byens rådhus fra 1700-tallet er også en populær bi.

Canal du Midi blev bygget i 1600-tallet.

Ellers er Canal du Midi en stor attraktion – kanalen blev bygget allerede i 1600-tallet, således at Garonne-floden, der løber ud i Middelhavet, var forbundet til Atlanterhavet ved Biscayabugten. Kanalen løber mellem Toulouse og Bordeaux.

Udforsk Toulouse med biludlejning

Toulouse er beliggende i et område i Frankrig, der er meget spændende at udforske ved biludlejning. Det ligger i kort afstand fra byen til Pyrenæerne og Spanien og til mange smukke små byer og spændende seværdigheder i Occitanie-regionen. Nedenfor er et udvalg af forslag til kørsel fra Toulouse, hvoraf flere går til landsbyer, der er på listen over Frankrigs smukkeste landsbyer.

Basilique Cathédrale Sainte-Cécile d’Albi er en af de smukkeste gotiske katedraler i landet.

Albi – Charmerende og smuk lille by tæt på Toulouse

Albi er en af de større byer i regionen Occitanie i sydfrankrig med ca. 50.000 indbyggere. Det ligger ved floden Tarn omkring 80 kilometer nordøst for Toulouse, og med en udlejningsbil, der når mindre end en time. Der er mange, der rejser til Albi, når de er på ferie i denne region. Den store draw gips er byens smukke beliggenhed og arkitektur. Centret er koncentreret omkring en af de smukkeste gotiske katedraler i Frankrig, basilique Cathédrale Sainte-Cécile d’Albi. Ved siden af katedralen ligger det smukke Berbie Palace, som ærkebiskopperne brugte som bolig. De andre bygninger i den gamle bydel er i stil med disse storslåede bygninger. Du vil finde især mange palæer bygget i italiensk renæssance stil. Lige nedenfor er den 1.000 år gamle Pont Vieux stenbro ,som stadig er i brug.

 • Fra Toulouse til Albi er det omkring 78 kilometer. Køretiden er ca. 55 minutter i normal trafik.
Slottet Najac siges at være bygget så tidligt som i 1253.

Najac – Kongen på Højen i Aveyron Valley

Najac er en lille landsby beliggende langs en højderyg over Averyon-floden,en lille afstand nord for Albi. Begge disse to byer kan besøges under en dagstur fra Toulouse, hvis du har en udlejningsbil. Byen er berømt for sine mange historiske bygninger,og især slottet ligger på det højeste punkt af højderyggen. Slottet siges at være bygget så tidligt som 1253. Lige nedenfor finder du en kirke (Eglise Saint-Jean), der er næsten samme alder. De andre bygninger i Najac kan beskrives som meget maleriske. Små stenhuse beliggende i smalle og brostensbelagte gader medblomsterdekorationer og slyngeplanter på vægge og vinduer. Der er også flere gode og familiedrevne restauranter i byen. Averyon Valley er meget frugtbar, hvilket giver adgang til udsøgte produkter, der ender på menuerne i Najac.

 • Det er omkring 108 kilometer fra Toulouse til Najac. Du kører i samme retning som til Albi, men tag nordpå, når du kommer til Gaillac. Uden et stop tager turen ca. 1 time og 40 minutter.
Sant Esteve Kirke er en af de dejlige bygninger, du kan se i Andorra la Vella.

Andorra la Vella – Fyrstendømmet Pyrenæerne

Andorra la Vella er hovedstaden i den lille fyrstendømme Andorra beliggende i Pyrenæerne, og mellem Frankrig og Spanien. “La Vella” betyder blot “byen”, et sprogligt skridt til at skelne mellem landet og hovedstaden, der ellers ville have haft identiske navne. I byens centrum finder du den gamle bydel (Barri Antic) som det store drawcard. Der er gader creanled, smalle og brostensbelagte, med små butikker og restauranter i de smukke murstenshuse. Når det kommer til arkitektur, byens rådhus, 1500-tallet Casa de la Vall, er mest berømt. I den gamle bydel er der også flere smukke firkantede pladser, lejlighedsvis kirke, og nogle museer. Folk rejser primært til Andorra for at shoppe, spise god mad, og for at kunne fortælle om, at de har besøgt en af de mindste nationer i verden.

 • Fra Toulouse til Andorra la Vella er det omkring 188 kilometer. Køretiden er ofte lidt længere om sommeren på grund af mere trafik, men du kommer normalt til den lille bystat på mindre end 3 timer.
Smukke detaljer fra indgangen til klosteret.

Moissac – Smuk lille by med unikt kloster

Den lille by Moissac er både smuk og spændende historisk. Den store drawcard for besøgende er Abbaye Saint-Pierre de Moissac, et munke kloster centralt i byen. Det siges at være blevet etableret tilbage i det femte århundrede af den frankiske konge Clovis, men bygningen fra den tid er for længst forbi. Klosteret er blevet ødelagt flere gange af krige, ild og oversvømmelser, og det meste af det, du ser i dag, er bygget i det 12. Den mest fremtrædende og imponerende del af komplekset er selve kirkebygningen og portalen til kirkeindgangen. Portalen består af 76 søjler dekoreret med romanske udskæringer og skulpturer, du ikke kan finde nogen steder som i verden. Klosteret er på UNESCOs verdensarvsliste, og Moissac er et af stoppestederne på den berømtepilgrimsrejse, der går til Santiago de Compostela.

 • Fra Toulouse til Moissac er det omkring 72 kilometer. Køretiden er der normalt omkring 1 time.

Bordeaux – Hovedstaden i Aquitaine

Bordeaux er en spændende og smuk storby, og relativt let at nå med biludlejning fra Toulouse. Men en dagstur er sjælden nok, og en eller flere nætter anbefales. Hvis du har kort tid, kan du koncentrere dig om at udforske distrikterne Saint Pierre og Saint Paul. Disse betragtes som det historiske centrum af Bordeaux og er, hvor du vil finde de mest berømte seværdigheder. Place de la Bourse med Mirroir d’Eau, Cathédrale Saint-André, Musée des Beaux-Arts og Grand Théâtre de Bordeaux er blandt dem, der får mest ud af det. Overvej også at stoppe ved Palais Gallien. Disse er resterne af et amfiteater, at romerne bygget omkring midten af det andet århundrede. Husk også at spise, når du er i Bordeaux. Byen er et eldorado for dem, der sætter pris på god mad og drikke.

 • Fra Toulouse til Bordeaux er det omkring 245 kilometer. Med ingen stop undervejs, køretiden er omkring 2 timer og 30 minutter. Der er mange dejlige små landsbyer på vej til Bordeaux, hvis du har brug for en hvilepause og et godt måltid.
Place de la Bourse ligger i Bordeaux’ historiske centrum.
Det er ikke så svært at navigere dig frem, men der er ofte køer.

Parkering og trafik med biludlejning

Når det kommer til parkering i gaderne i Toulouse, er byen opdelt i mange forskellige zoner. Det vigtigste at huske på i denne sammenhæng er, at den sorte zone betyder, at du ikke får lov til at parkere der under nogen omstændigheder. Blå zone betyder gratis parkering, men derefter timet til enten 1,5 time eller 45 minutter. Forskellen mellem de andre zoner (rød, orange, gul og grøn) er for det meste prisen på parkering, hvor længe bilen kan stå, og på hvilke tidspunkter skal du betale gebyret for parkering. Dette vil blive belyst på meget synlige tegn.

Der er en tyve dusin indendørs parkeringspladser i byens centrum, der også kan bruges, samt de vigtigste hoteller ‘garager. Priserne her varierer lidt, men gebyret er normalt omkring 3 – 4 Euro i timen.

Toulouse er en temmelig stor by, og dermed er der normalt en masse biltrafik i byens centrum. Det er ikke så svært at navigere dig frem, men der er ofte køer. De fleste vælger at lade deres udlejningsbil være parkeret, når de handler, besøge seværdighederne eller spise et måltid i byens centrum.

Lufthavn

Toulouse-Blagnac Lufthavn ligger lige uden for byens centrum og serverer store dele af Occitanie-regionen i det sydlige Frankrig. I alt er der omkring 9,5 millioner passagerer, der bruger lufthavnen inden for et år. Der er direkte fly fra omkring 74 byer i Europa og Nordafrika til Toulouse-Blagnac, hvoraf mange er lavprisselskaber som EasyJet og Ryanair.

De virksomheder, der tilbyder biludlejning i Toulouse-Blagnac Lufthavn har deres tællere samlet i midten af ankomsthallen (Hal C) og lige ved hovedindgangen. Udlejningsbilerne er parkeret i et separat reserveret område lige uden for. Fra i dag er Hertz, Europcar, Sixt, Enterprise, Goldcar, Avis og Budget repræsenteret i lufthavnen i Toulouse.

 • Afstanden fra Toulouse-Blagnac Lufthavn til centrum af Toulouse er omkring 8 kilometer. Køretiden ind til byens centrum er mellem 15 og 20 minutter i normal trafik på vejene.