Billeje Toulouse

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Toulouse

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Toulouse

Find den bedste pris på biludlejning i Toulouse ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Toulouse. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Toulouse guide

Billeje Toulouse

Biludlejning Toulouse

Toulouse ligger i det sydøstlige Frankrig – I regionen Midi-Pyrénées – hvor det er hovedstad i Haute-Garonne.Distance syd til grænsen til Spanien og Andorra er ca. 175 km.Byen er forbundet både til floden Garonne og Canal-du-Midi (der forbinder Middelhavet med Biscayabugten). Cirka. 415.000 indbyggere i Toulouse (2010). Hvis det skønnes, forstæder, en stigning i befolkningstallet til omkring 800.000.

Med sin placering midt mellem Middelhavet og Biscayabugten, har Toulouse altid været et vigtigt trafikknudepunkt. Byens erhvervsliv i den seneste tid har været stærkt forbundet med handel og industri. Det har været særligt vigtigt fly – siden hovedbase for flybrikken Airbus er i Toulouse. Desuden er det blevet investeret i uddannelse og Toulouse fik sit eget universitet så tidligt som 1230.

Blandt attraktionerne i byen kan vise at der er flere interessante museer, herunder “Musée des Augustins” (oprindeligt en augustinsk fra 1400-tallet), som har en stor samling af skulpturer fra romertiden og middelalderen. Også nogle arkitektoniske perler kan nævnes, herunder den middelalderlige romanske basilika St. Sernin. Andre middelalderkirker er Jacobin Kirke og St. Etienne-katedralen, sidstnævnte begyndte i 1100-tallet. Village Hall fra 1700-tallet er også en populær destination.

Ellers Canal du Midi en stor attraktion – den kanal, der blev bygget så tidligt som i 1600-tallet, således at floden Garonne, som løber ud i Middelhavet, var forbundet med Atlanterhavet, Biscayabugten. Kanalen løber mellem Toulouse og Bordeaux.

Den nærmeste lufthavn er Toulouse-Blagnac Lufthavn, som ligger 6,7 km nordvest for byen.

Menu