Billeje Bordeaux

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Frankrig
 4. chevron_right
 5. Billeje Bordeaux

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bordeaux

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Bordeaux fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Bordeaux gennem os.

Bordeaux guide

Bilutleie Bordeaux
Bordeaux Biludlejning

Bordeaux er en gammel havneby med 230.600 indbyggere (2005). Denne storby ligger i det sydvestlige Frankrig ved Garonne-floden. Allerede 300 år f.Kr. boede kelterne i Bordeaux. Byen er kendt for sin store produktion af vine, Bordeaux vine, og disse er blevet produceret her siden 1700-tallet.

Attraktioner

Bordeaux fokuserer også på turisme, fordi byen har mange smukke bygninger at fremvise – fx grand théâtre– bygget mellem 1775 og 1780. Palais Gallien, som består af ruiner af et romersk amfiteater, kan også besøges. En anden stor attraktion er St. André Cathedral fra 1096.

I byen er også et gammelt stort tårn, Tour St. Nicholas, som oprindeligt blev bygget som et udkigstårn for at beskytte byen mod angreb. Herfra kan du nyde den smukke udsigt. Kunstentusiaster bør besøge Musée des Beaux-Arts og se malerier af Matisse, Rubens og Titan. Ud over dette er der mange andre museer og kunstudstillinger i byen. For shoppingentusiaster er Rue Sainte-Catherine-gaden Europas længste shoppinggade med butikker, restauranter og caféer.

Place la Bourse i Bordeaux.

Udforsk Bordeaux med biludlejning

Der er to ting, der skiller sig ud, når det kommer til udflugter i Bordeaux-området, nemlig havet og vin distrikter. Hele kysten er fyldt med smukke strande, dermed berømte og ukendte badebyer. Ind i landet finder du flere berømte vindistrikter. Landsbyerne her er ofte fra før middelalderen, og har som regel en unik og indbydende atmosfære. Her er nogle forslag, der er nemme at implementere.

Saint Emillion er berømt for sin vinfremstilling.

Saint Émilion – Dejlig landsby og berømt vindistrikt

Saint Émilion er en af de mest berømte landsbyer i denne region, især blandt vin kendere. Her kommer folk fra hele verden til at smage de udsøgte produkter og opleve en autentisk og behagelig atmosfære. Landsbyen har middelalderlige bosættelser, men der er spor her af bosættelse her mere end 35.000 år siden. Hele Saint Émilion er i øjeblikket på UNESCOs verdensarvsliste. Inde i landsbyens centrum er der mange gode spisesteder, hvor du selvfølgelig kommer til at smage vinene i distriktet.

 • Det ligger kun 40 km fra centrum af Bordeaux til Saint Émilion. Du kører lige mod øst og ind i landet, hvor omkring halvdelen af strækningen går på motorvejen. Du vil tage omkring 35 minutter med biludlejning.
Lacanau er en lille badeby med smukke strande.

Lacanau Ocean – Badebyen for alle

Hvis du er i Bordeaux og ønsker at komme til en smuk strand på Atlanterhavet så hurtigt som muligt, er Lacanau Ocean stedet at køre. Dette er en lille badeby beliggende lige ved strandpromenaden og har samme navn som en større by beliggende lidt længere inde i landet. I Lacanau Ocean er der masser af restauranter, caféer, barer og butikker, og du går let fra byens centrum ud til de dejlige strande. Klimaet gør dette til et populært rejsemål hele året rundt, men svømning vil sandsynligvis finde sted for det meste i sommersæsonen. For dem, der ikke bare ønsker at solbade, er der mere end 100 kilometer cykelstier omkring Lacanau Ocean, og dette er et af de bedste steder i Europa for dem, der ønsker at surfe.

 • Fra Bordeaux til Lacanau Ocean er det 58 kilometer, og det meste af drevet går på landeveje. Den tid, du ønsker at tilbringe, er omkring 1 time og 5 minutter.
Biarritz – en af Europas mest eksklusive badebyer.

Biarritz – De kongeliges legeplads om sommeren

Biarritz har været en af de mest eksklusive badebyer i Europa i omkring 200 år. Byen ligger i Biscayabugten, ikke langt fra Spanien og San Sebastian. I byens centrum slentrer du blandt dejlige bygninger fra La Belle Epoque, hvoraf nogle er legendariske hoteller og kasinoer. I udkanten finder du romantiske små gader med maleriske huse, på vej til de mange smukke strande. Det er meget muligt at tage på en dagstur fra Bordeaux til Biarritz, men det bedste er at inkludere mindst én overnatning. Nattelivet er fantastisk, restauranterne er gode, og folkelivet spændende, især i sommermånederne. Mange vælger at køre videre til San Sebastian, og ofte med omveje til en af de mange og hyggelige fiskerbyer beliggende i Biscayabugten.

 • Biarritz ligger 200 km fra Bordeaux centrum, og man kører på motorvejen i hele strækningen. Drevet tager normalt 2 timer, hvis du ikke stopper undervejs.

Arcachon og Dune du Pilat – Europas største sandkjud

Arcachon er en af de mest populære badebyer i Frankrig. Dette skyldes, at selve byen er rart at bo i, og det faktum, at du vil finde Europas største klit. Dune de Pilat ligger langs den evige strand, der bugter sig omkring Arcachon. Den er over 500 meter høj og 2,7 kilometer lang. Her bør du overveje at stoppe ved, hvis du ønsker at komme ud af Bordeaux for en lille tur og nyde de smukke strande. Der kan være en masse mennesker i området om sommeren, men samtidig er der mere end nok plads til nogen til at solbade og bade. Det er heller ikke forkert at besøge Arcachon og sandkitterne uden for sommersæsonen. Området har et behageligt klima hele året rundt.

 • For at komme til Dune du Pilat fra Bordeaux, kør sydøst mod Biarritz og tag afsted mod Arcachon. Hele turen der går på motorvejen. Fra Archachon fortsætte et par kilometer ud til Atlanterhavet og klit. Hele strækningen er 64 kilometer, og du bør beregne en køretid på ca. 50 minutter.
Dune du Pilat er over 500 meter høj, og 2,7 kilometer lang!
Du kan opleve en masse smuk arkitektur i Cognac. På billedet kan du se rådhuset i byen.

Cognac – Mere end bare spiritus

Cognac er en lille kommune og by lige uden for Bordeaux. Dette distrikt er kendt for sine vine og druevine. Beliggende på Charente-floden, byen selv har et dejligt centrum bestående af unikke bygninger bygget mellem 15th og 20 århundrede. Her kan du opleve smuk arkitektur, spise på gode restauranter, der serverer lokale specialiteter, lære om vinene, gå til spændende markeder og besøge flere museer og seværdigheder. Der er også mange sjove festivaler afholdt i Cognac, herunder distriktets største blues festival afholdt i sommeren.

 • Det er omkring 120 kilometer mellem Bordeaux og Cognac. Du kører på motorvejen nord mod La Rochelle, indtil du tager ud på landeveje ind i landet mod det berømte distrikt. Hele turen tager ca. 1 time og 30 minutter med biludlejning.
Vær ekstra opmærksom på skiltene i Bordeaux.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er ikke så svært at finde parkering på gaderne i franske byer, men vær opmærksom på skiltene. For eksempel kan nogle gader har tilladt parkering kun på den ene side af vejen. Det er også almindeligt med såkaldte blå zoner i byerne. Hvis parkeringspladsen er markeret med blåt, kan den kun bruges af dem, der bor i bydelen, hvis bilen skal stå i mere end en time. Det gælder som regel mellem 09:00 og 19:00 på hverdage.

Vejene i Bordeaux opretholder konsekvent gode standarder, men kørsel i byens centrum kan alligevel være udfordrende. Der er mange rundkørsler i byen med flere baner, og navigation ind og ud af disse er noget stressende, når der er en masse trafik. I nogle rundkørsler har de, der kører ind i rundkørslen, en fortegning, mens der i andre er dem, der allerede er i rundkørslen, der har ret til at køre. Hvis det er tilfældet, er dette markeret med skilte.

Lufthavn

Navnet på lufthavnen i Bordeaux er Bordeaux-Mérignac Lufthavn, eller Aéroport de Bordeaux-Mérignac på fransk. Her er der tre terminalbygninger, og hvilke af flyene park ved afhænger af, hvor du kom fra. Internationale flyvninger normalt bruger Terminal A, indenrigsflyvninger af Air France (primært Paris) park i Terminal B, og nogle billige flyselskaber park på en separat bygning (terminal Billi).

Biludlejningsfirmaer har deres skriveborde i deres egne små kiosker, der står på ydersiden af terminalbygningerne. Deres biler er parkeret lige ud over, og du behøver ikke transport til parkeringspladsen af nogen art. Fra i dag finder du 9 biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen i Bordeaux. Disse omfatter kendte spillere som Avis, Budget, Sixt, Goldcar og Europcar.

 • Fra lufthavnen til centrum af Bordeaux er det 12 kilometer, og du bruger normalt mindre end 30 minutter på drevet.