Billeje Cognac

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Cognac

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Cognac

Find den bedste pris på biludlejning i Cognac ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cognac. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cognac guide

Billeje Cognac
Biludlejning Cognac

Cognac ligger syd-vest for Frankrig på carente flod, 97 km nord for Bordeaux.Byen har 21.900 indbyggere (2002). Byen er omdrejningspunktet for fremstilling og eksport af cognac. Man kan   besøge “Musée des Arts du Cognac” – en moderne, interaktivt museum, der viser historien, og hvordan cognac er produceret.Desuden kan man besøge vingårde i området,   brandy kældre og destillerier.En kongelig borg “Château de Cognac”, er næsten 1000 år gammel og blev oprindeligt bygget som en fæstning.I år 1450 bestemte Grev Jean de Valois besluttet at gøre opbygningen af ​​hans bopæl, og derefter slottet blev omdannet til et slot. I dag   det har en aktiv cognac produktion, og slottet har kælder med muligheder for vinsmagning cognac.Slottet har en unik beliggenhed og design og er virkelig et besøg værd.

Andre turistattraktioner omfatter den gamle bydel (Le vieux Cognac), et område med mange smukke gamle bindingsværkshuse. Disse blev bygget mellem 1500 –   og 1800-tallet.Den gamle bydel med smalle gyder og specielle butikker. Det kan også bemærkes, at turister ofte leje en båd i Cognac at opleve den smukke River carente.