Billeje Rodez Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Rodez Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Rodez Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rodez Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rodez Lufthavn guide

Billeje Rodez Lufthavn
Biludlejning Rodez Lufthavn

Rodez Lufthavn – Aveyron (RDZ), kaldes i fransk “Aéroport de Rodez – Aveyron” er beliggende i det sydlige Frankrig – 11 km nordvest for centrum Rodez.

Rodez Lufthavn er en lille – men voksende – international lufthavn, der tjener omkring 140.000 passagerer om året (2010). Flyselskaberne Ryanair, Air France og Hex Air har direkte flyvninger herfra til sådan  Paris – Orly, Lyon, Dublin og London.I 2012 vil det også lancere en ny flyvning til Bruxelles.

Lufthavnen blev åbnet i 1970, og først fik internationale flyvninger i 2003. Rodez Lufthavn har én terminal bygning, hvor der er faciliteter såsom internetadgang, en restaurant / café / bar (åben i juni 2012), ATM-og mødelokaler. Lufthavnen er tilgængelige for handicappede.

Der er flere hoteller i området – herunder 3 star “Hostellerie De Fontanges” – som er en 10 min. i tiden fra terminalbygningen.

Der er ingen offentlig transport fra lufthavnen til centrum af Rodez, men uden for terminalbygningen har let adgang til taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Rodez, bilen udlejningsselskaber Avis, Hertz, Europcar og National kontorer i lufthavnen.