Billeje Montpellier

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Montpellier

Find den bedste pris på biludlejning i Montpellier ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Montpellier. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Montpellier guide

Billeje Montpellier
Biludlejning Montpellier

Montpellier ligger omkring ti miles fra kysten af Middelhavet og ca. 170 km vest for Marseille.Byen er hovedstad i både regionen Languedoc-Roussillon Hérault og ministeriet, og har en befolkning på omkring 265.000.

Montpellier blev grundlagt i år 985 og er et traditionelt universitet. Byen havde tidligere en af ​​verdens ældste universiteter. Det eksisterede mellem 1289 og 1793. Dagens University – som også er ikke en direkte fortsættelse af den gamle – er en moderne, tredelt uddannelsesinstitution med 60.000 studerende.

Der er masser af gamle bygninger, der er bevaret i Montpellier, og i kombination med en række moderne bygninger, som blev bygget i sidste halvdel af 1900-tallet, er byens arkitektur en spændende mangfoldighed af stilarter.

Blandt attraktionerne i Montpellier, finder vi katedralen St.-Pierre fra 1300 (som har ikke mindre end 4 tårne), og en række interessante museer. Den mest berømte og mest besøgte er Fabremuseet billedkunst, bygget i 1828 på initiativ af maleren François-Xavier Fabre.

I den sidste del af 1900-tallet Montpellier fik en ny bydel – Antigone. Det er, med sin neo-græsk og symmetrisk stil, en attraktion i sig selv. Det var den spanske arkitekt Ricardo Bofill der blev bestilt til at udvikle Antigone, og han også fyldt byrummet med søjler, springvand og statuer.

Centralt beliggende i Montpellier “Place de la Comédie”, som er hjemsted for en række af indbydende udendørs restauranter og et spændende marked – samt forskellige kulturelle aktiviteter (herunder opera). I nærheden ligger også den største indkøbscenter Polygone.

Montpellier ligger omtrent halvvejs mellem den internationale lufthavn i Marseille (omkring 150 km mod nordøst) og den internationale lufthavn i Perpignan (omkring 150 km mod sydvest).