Billeje Korsika Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Korsika Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Korsika Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Korsika Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Korsika Lufthavn guide

Billeje Korsika Lufthavn
Biludlejning Korsika Lufthavn

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – som på fransk kaldes “Aéroport Figari Sud-Corse” – ligger syd for den franske ø Korsika.Lufthavnen ligger 25 km sydvest for byen Porto-Vecchio – som er øen 3 største by.

Figari Lufthavn blev indviet i 1975 og har en terminal bygning. Faciliteter for rejsende er relativt begrænset, men der er et par butikker og “snackbarer” i bygningen. Ellers er der en disk information og muligheder for internetadgang. Der er ingen hæveautomater i lufthavnen.

Figari Lufthavn tjener omkring 300.000 passagerer i år, og selskaber som Air France, Air Korsika, Ryanair og Thomsonfly flyver her.Der er både permanente og sæsonbestemte fly fra lufthavnen, og de mest populære destinationer omfatter Paris, Marseille, Nice, London og Bruxelles.

For at komme til byen Porto-Vecchio, kan man tage en bus eller taxi. Mange turister ønsker at leje en bil på Korsika, så du har frihed til at opdage nye og spændende steder. Man kan få sin bil ret i lufthavnen, så biludlejningsselskaber som Avis, Europcar og Hertz har filialer her.