Billeje Briançon

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Briançon

Find den bedste pris på biludlejning i Briançon ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Briançon. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Briançon guide

Billeje Briançon
Biludlejning Briançon

Briançon er beliggende sydøst for Frankrig – i Provence-Alpes-Côte d’Azur – og hører til de Haute-Alpes. Byen ligger ved sammenløbet af floderne Durance og Guisanne – kun 13 km fra grænsen til Italien.

Briançon er en lille og smuk bjerg beliggende by 1.350 m Byen har omkring 11.600 indbyggere (2009), og er også et berømt skisportssted for ski-entusiaster. Byen er også kendt for at være start-eller sluttby for race “Tour de France”.

Briançon har en stor klima med 300 solskinsdage om året og en meget lav luftfugtighed. Byen har i årevis været en berømt kursted til behandling af luftvejssygdomme – herunder astma.

En af byens turistattraktioner, blev fæstningen bygget i 1600-tallet, for at beskytte regionen mod Østrig.Dette er inkluderet i de “Vauban fæstninger” – og er et UNESCO World Heritage Site. Den samme bro “Pont d’Asfeld” fra 1734.

Også kirken Notre-Dame et Saint-Nicolas fra 1718 er et besøg værd.

Briançon ligger i nærheden af ​​Ecrins National Park, og fra landsbyen Chantemerle (6 km nordvest for Briançon), kan man tage svævebanen op til bjerget “Prorel” – som er 2566 m Herfra har man en fantastisk udsigt over skiområdet “Serre Chevalier”.

Nærmeste internationale lufthavn er Turin Airport i Italien, der ligger 121 km nordøst for Briancon.Ellers Grenoble Lufthavn 156 km nordvest for Briançon.