Billeje Mulhouse Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mulhouse Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Mulhouse Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mulhouse Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mulhouse Lufthavn guide

Billeje Mulhouse Lufthavn
Biludlejning Mulhouse Lufthavn

Basel-Mulhouse-Freiburg Lufthavn (BSL, MLH, EAP) er en international lufthavn, der betjener byerne Basel ( Schweiz ), Mulhouse ( Frankrig ) og Freiburg (Tyskland).Det ligger i Frankrig i kommunen Saint-Louis lige på grænsen til Schweiz og Tyskland. En alt 4,5 millioner passagerer passerer gennem lufthavnen hvert år.

Lufthavnen ligger 32 miles sydøst for Mulhouse centrum.

Det særlige ved denne lufthavn, er, at den “tilhører” byer i tre lande (et resultat af den såkaldte Schengen-aftale). I praksis er det er særligt tilpasset til passagerer, der går enten til Mulhouse eller Basel, i, at der er separate udgange med separat franske og schweiziske paskontrollen. Highway til Basel er “Swiss” også på den franske side af grænsen (dvs. ingen franske paskontrol og ingen udgange indtil man er på den schweiziske side. Hvis man er til Freiburg, må man enten vælge at gå via Frankrig eller via Basel i Schweiz.

Der er tre afgangshaller ellers, og skal informere på forhånd om hvilken du skal vælge – afhængig af destinationen.

Trafikforbindelser både til Mulhouse, Basel og Freiburg er gode – og du kan vælge mellem busser og tog til alle tre byer. Derudover kan man selvfølgelig bruge taxa, som er overkommelig pris forholdet er lavet om til Mulhouse eller Basel, men dyrt, hvis du går til Freiburg.

Flere internationale biludlejningsselskaber har kontorer i lufthavnen (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt), men du skal vælge at leje en bil i fransk eller schweizisk sektor af lufthavnen.

I terminalbygningerne er der en gourmet-restaurant og et udvalg af barer og små caféer. Der er også flere kiosker og butikker (inklusive told), hvor – ud over, at lufthavnen tilbyder fremragende konference. Der er ingen hoteller i lufthavnen området.