Billeje Seattle

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje Seattle

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Seattle

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Seattle fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Seattle gennem os.

Seattle guide

Bilutleie Seattle
Seattle Biludlejning

Seattle er den største by i det nordvestligeUSA, og er beliggende på en relativt smal stribe af jord mellem Puget Strædet og Lake Washington på Stillehavet. Byen ligger i den amerikanske delstat Washington – 155 km syd for grænsen til Canada. Selve byen har omkring 600.000 indbyggere (2010), men hvis du bringer hele hovedstadsområdet, øge befolkningen til omkring. 3,3 mio.

Gennem hele byens historie har Seattles økonomi været knyttet til fiskeindustrien, og er stadig en af USA’s vigtigste fiskerihavne. Desuden har Seattle en hel del industrielle aktiviteter, f.eks. omfatter skibsværfter og flyproduktion. Også hovedkvarteret for Microsoft er placeret her.

Seattle blev grundlagt i 1853, og oplevede en stærk genopblussen ved udgangen af dette århundrede – primært fordi byen derefter havde sin egen jernbane, og på grund af de store guld fund i Alaska. Byen er opkaldt efter den indiske høvding Seathl, der blev født i dette område i slutningen af 1700-tallet. Seattle er også en af de amerikanske byer, hvor mange norske indvandrere bosatte sig. Dette afspejles i “Nordic Heritage Museum“, der ligger i den nordlige del af byen.

Attraktioner

Seattle har et rigt og varieret kulturliv, og flere musikgenrer er forbundet med byen. Blandt andet opstod den såkaldte “grunge” musik her, som er forbundet med verdensberømte Seattle bands som Nirvana,Pearl Jam, Soundgarden og Alice in Chains. Også rocklegenden Jimi Hendrix blev født i Seattle.

Byens mest berømte bygningsværk – og vartegn – er Tower Space Needle, som blev bygget til verdensmessen i 1962. Space Needle er en af Seattles højeste bygninger på 185 meter, og omfatter blandt andet Space Needle. en populær udsigtsplatform og en roterende restaurant. Seattles populære monorailbane blev også bygget til verdensmessen.

En anden stor attraktion i byen er Pike Place Market, som hvert år besøges af mere end 10 millioner mennesker. Her er der boder, hvor der blandt andet er boder, hvor der blandt andet er boder. solgte kunsthåndværk, fisk, grøntsager, brød og kød – og ikke mindst souvenirs.

Seattles populære monorailbane blev bygget til verdensmessen.

Udforsk Seattle med biludlejning

Du er ikke langt væk fra stor natur og hyggelige små byer, hvis du har en udlejningsbil i Seattle. Området har også mange øer, som du nemt kan nå med bil eller båd, hvor livet ved havet er centralt. Inde i landet finder du nogle af de mest majestætiske bjerge i USA, omgivet af vilde og smukke skove. Her er nogle forslag til kørsel ruter, herunder en tur, der går til nabolandet Canada.

Den lille by Port Townsend har en historie af fiskeri og skibsfart.

Port Townsend – Idyllisk lille by med victoriansk bosættelse

Port Townsend på Washington State ligger på et forbjerg nordvest for Seattle, og lige ved indgangen til strædet Puget Sound. Den lille by har en spændende historie relateret til fiskeri og skibsfart. I byens centrum finder du mange victorianske huse bygget i 1800-tallet. Gaderne er rolige og fredelige, med hyggelige restauranter, barer, caféer, små butikker og et par museer værd at se. Byen er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil have nogle unikke naturoplevelser, når du besøger dette område. Lige ud i fjorden er der et rigt dyreliv, og du er næsten garanteret at se spækhuggere og andre hvalarter, hvis du tager en bådtur fra Port Townsend.

 • Hvis du ønsker at køre på fast grund hele vejen til Port Townsend, skal du først stoppe ved Tacoma i syd. Der kan du krydse strædet via Tacoma Narrows Bridge, før du går nordpå og krydser via Hood Canal Bridge. Ruten er derefter omkring 180 kilometer, med en køretid på omkring 2 timer og 15 minutter. Nb! Hood Canal Bridge kan være lukket, hvis vejret er ujævnt.
 • Den hurtigste rute er at tage færgen fra downtown Seattle (færgen afgår fra Colman Dock) til Bainbridge Island, og køre videre derfra. Ruten er derefter over 90 kilometer. Den tid, dette vil tage, færgeturen inkluderet, vil derefter være omkring 2 timer.

Mount Rainier – En tur rundt om vulkanen

Mount Rainier er det højeste bjerg i Staten Washington (4.392 meter), og også en aktiv vulkan. Vulkanen betragtes ikke som helt sikker, dels på grund af dens 26 gletsjere. Dette forårsager enhver udbrud at være særligt ødelæggende. Ikke desto mindre, chancerne for et udbrud sker lige når du er der er relativt lav (det sidste udbrud var i 1894). Men det nærliggende bjerg, Mount St. Helens, var brudt ud så sent som i 1980.

Mount Rainier er et godt syn også på afstand, og det er populært at køre rundt i hele bjerget. Så passerer du fire af indgangene til nationalparken bjerget ligger i, og har mange muligheder for at tage en hvilepause. Gæsterne kan også nyde et par attraktioner. for eksempel vandfaldene Skookum Falls og Martha Falls. Højdepunktet på din tur er for de fleste mennesker en tur til Sunrise – det højeste punkt, du når i bil.

 • Hvis du bare ønsker at køre fra Seattle til Sunrise Visitor Center, afstanden er omkring 95 miles. Drevet tager ca. 2 timer og 10 minutter.
 • Hvis du ønsker at køre rundt i hele bjerget, afstanden er omkring 236 kilometer. Turen rundt, herunder nogle stop undervejs, tager normalt omkring 6 timer.
Mount Rainier er et godt syn på afstand. Her kan du køre rundt på hele bjerget med udlejningsbilen.
Byen Vancouver tilbyder både store naturoplevelser og storbyliv.

Vancouver – Besøg Canada i samme slag

Seattle er kun et par timer væk fra den canadiske grænse, og lige på den anden side finder du den mindst lige så spændende by Vancouver. Denne canadiske storby er berømt for sine smukke omgivelser, med majestætiske bjerge på den ene side og Georgia-fjorden på den anden. Selve byen er meget moderne, med beboere, der er hyggelige og venlige. Byens centrum har alt, hvad du ville forvente fra en storby, men betragtes samtidig som meget sikker. Du er heller ikke langt væk fra store naturoplevelser, og har brug for knap 30 minutter at komme til store feriesteder,smukke skove og bjerge, der kan bestiges.

 • Når du rejser fra Seattle til Vancouver med biludlejning, er det den hurtigste til at køre I-5 N (Interstate-5 North). Ruten vil derefter være cirka 228 kilometer, og uden at stoppe drevet vil tage omkring 2 timer og 35 minutter.
 • Sørg for at spørge dit biludlejningsfirma, når du afhenter dit køretøj om, hvad reglerne er for at krydse grænser. De fleste mennesker accepterer dette, men du normalt nødt til at afsløre, hvor i Canada du planlægger at køre, samt de gange.
I centrum af Leavenworth er den bayerske stil huse og den lille by er vært for oktober Festival.

Leavenworth – Et lille stykke bayern

Denne lille bjergby blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet i forbindelse med opførelsen af jernbanen The Great Northern Railway. Det endte med at blive et centrum for træ skovhugst, men hurtigt flyttet sit fokus til turisme. Allerede i 1920’erne forstod beboerne, at stedet havde en unik og smuk beliggenhed, som ville tiltrække besøgende på udkig efter naturoplevelser. Det har til gengæld ført til, at husene i byen er blevet bygget i bayersk stil. I Leavenworth kan du derfor få det indtryk, at du er et sted i det sydlige Tyskland, hvoraf nogle er understreget af det faktum, at de er vært for Oktoberfest også her. Her går folk på skihund og skiløb om vinteren, rafting og fiskeri om sommeren– og for at nyde bjergluften. Af den måde, leavenworth har en af de mærkeligste museer i USA. Her har de samlet over 5.000 forskellige nøddeknækkere– hvoraf den ældste daterer sig til forhistorisk tid.

 • Fra Seattle til Leavenworth, er det omkring 120 miles, hvis du kører den korteste vej via Monroe (US-2). Køretiden vil derefter være omkring 2 timer og 10 minutter.
Chauffører i Seattle for det meste køre pænt og stop for fodgængere.

Parkering og trafik med biludlejning

I downtown Seattle (Downtown) er det normalt ret nemt at finde parkering i gaderne. Du betaler på automater, der er på fortovene, eller med en app PayByPhone (kræver kreditkortnummer) på din smartphone. De lokale myndigheder driver også en række parkeringshuse i byens centrum – hvorpriserne i timen er relativt lave. Derudover er der flere private parkeringsselskaber med garager omkring byens centrum.

Bemærk, at Seattle har flere såkaldte spærrede parkeringszoner. Det er områder, der er af særlig betydning, f.eks. Parkering inden for disse zoner er forbeholdt gæster, der bor i området og har deres egen RPZ tilladelse til at parkere der. En udlejningsbil kan parkeres i særlige rum inden forzonen , men så med en tidsbegrænsning på, hvor længe den kan stå der. Dette er godt afmærket på de relevante områder.

Trafikken i Seattle kan være stram på bestemte tidspunkter, men dette er stadig en af de nemmeste større byer i USA at køre i. Byens indbyggere har ord til at være venlige og hjælpsomme, hvilket også gælder, når man kører bil. I modsætning til mange andre steder stopper bilerne for fodgængere i Seattle. Langt de fleste følger færdselsreglerne, selv når det kommer til hastighedsgrænser.

Lufthavnen betjener over 50 millioner passagerer om året.

Lufthavn

Seattles største lufthavn er Seattle-Tacoma International Airport. Navnet Tacoma er inkluderet, fordi lufthavnen ligger mellem hovedstaden i staten Washington, og havnebyen Tacoma. Herfra er der fly til omkring 100 andre byer i USA, samt omkring 30 internationale destinationer i Europa, Asien og Mellemøsten. Seattle-Tacoma er blandt de største lufthavne i USA (8. år i 2020), med over 50 millioner passagerer om året. Lufthavnen har en hovedterminal, ud over to mindre terminalbygninger, som kan håndtere i alt 80 fly på samme tid.

Selvom Seattle-Tacoma håndterer et meget højt antal passagerer, er det nemt og nemt at afhente eller levere biludlejning her. Alle biludlejningsfirmaer er placeret i et separat center på den nordlige side af området. Der kan du få en shuttle bus fra både hovedterminalen og fra de to små satellitter. Shuttlebusserne kører kontinuerligt 24 timer idøgnet, og du behøver ikke at komme ind i køreplanen. Fra i dag får du en udlejningsbil hos Seattle-Tacoma fra 12 forskellige virksomheder, herunder Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt og Enterprise.

 • Den hurtigste rute fra Seattle-Tacoma til downtown Seattle løber via I-5 S motorvejen, med en afstand på omkring 22 kilometer. Køretiden ved normal trafik vil være mellem 15 og 20 minutter.