Billeje Seattle

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Seattle

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Seattle

Find den bedste pris på biludlejning i Seattle ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Seattle. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Seattle guide

Billeje Seattle

Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i det nordvestlige USA, og er placeret på en forholdsvis smal stribe land mellem Puget Sound og Lake Washington på Stillehavet.Byen ligger i den amerikanske stat Washington – 155 miles syd for grænsen til Canada.Byen har omkring 600.000 indbyggere (2010), men man tager det hele hovedstadsområdet, befolkningstilvækst til ca. 3,3 mio.

Seattle økonomi har gennem hele sin historie været knyttet til fiskeriet, og er stadig en af ​​Amerikas vigtigste fiskerihavne her. Desuden har Seattle stor industriel aktivitet, såsom omfatter skibsbygning og fly. Desuden hovedkvarter Microsoft her.

Seattle blev grundlagt i 1853, og modtog en stærk opblomstring i slutningen af ​​århundredet – primært fordi byen så fået sin egen jernbane, og på grund af de store guldfund i Alaska. Byen er opkaldt efter den indiske høvding Seathl, der blev født i dette område i slutningen af ​​1700-tallet. Seattle er også en af ​​de amerikanske byer, hvor mange norske indvandrere bosatte sig. Dette afspejles i “Nordic Heritage Museum”, der ligger i den nordlige del af byen.

Seattle tilbyder et rigt og varieret kulturliv, og flere musikalske genrer knyttet til byen. Blandt andet opstod den såkaldte “grunge” musik her, som er knyttet til den verdensberømte Seattle bands som Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden og Alice in Chains. Endvidere blev rock legende Jimi Hendrix født i Seattle.

Byens mest berømte bygninger – og vartegn – tårnet Space Needle, bygget til verdensudstillingen i 1962. Space Needle er en af ​​Seattles højeste bygning på 185 meter, og omfatter en populær udsigtsplatform og en roterende restaurant. Også populære Seattle monorail spor blev bygget til World Fair.

En anden stor attraktion i byen er Pike Place Market, som årligt besøges af mere end 10 millioner mennesker. Her er der båse herunder solgt kunsthåndværk, fisk, grøntsager, brød og kød – og ikke mindst souvenirs.

Den nærmeste lufthavn er Seattle – Tacoma International Airport, der ligger cirka 23 miles syd for centrum.

Menu