Billeje San Francisco

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje San Francisco

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Francisco

Find den bedste pris på biludlejning i San Francisco ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Francisco. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Francisco guide

Billeje San Francisco
Biludlejning San Francisco

San Francisco ligger på en halvø i bugten af San Francisco Bay på Stillehavet – i den amerikanske stat Californien.Byen har Cirka 770.000 indbyggere (2010), men det skønnes det hele byområdet med, herunder også omfatter Oakland og Fremont, en befolkningstilvækst til 4,3 millioner.

San Francisco er en af ​​Nordamerikas travleste og vigtigste havne. Desuden er byen et kommercielle og finansielle centrum – og flere store banker, og Pacific Stock Exchange, har sit hovedkvarter her.

San Francisco blev grundlagt af spanierne i 1776, og byen fik sit nuværende navn i 1846, da de erobrede det. Fra opdagelsen af ​​guld i Californien i 1848 og indtil folketællingen i 1910, befolkningen kun steg fra 800 til næsten 420.000. I 1906 en stor del af byen ødelagt af et kraftigt jordskælv (og efterfølgende brand) – men det var relativt hurtigt genopbygget. Også senere har byen været ramt af store jordskælv – sidste gang i 1989.

San Francisco har siden 1800-tallet været en kulturel smeltedigel, hvor forskellige etniske grupper har etableret deres egne kvarterer med arkitektoniske og kulturelle karakter. Dette afspejles i distriktet navne som Chinatown, Japantown og Latinerkvarteret.

Det var også i San Francisco hippiebevægelsen opstod i slutningen af ​​1960’erne, og byen har haft ry for at være liberal og tolerant over for, hvad der er anderledes end “mainstream” kultur.

Der er mange spændende seværdigheder i San Francisco. Når det kommer til bygninger, kan byen være forbundet primært med de 2,7 km lange bro Golden Gate, hvor den blev åbnet i 1937, var verdens længste hængebro. Det er et populært vartegn for byen. The Golden Gate er også en stor fæstning og flere parker, herunder Golden Gate Park – som også omfatter flere museer, et akvarium og et planetarium.

Ellers Civic Center med City Hall nævnes som et af byens attraktioner, som ligger på hovedgaden Market Street. Nærheden er der flere af byens turistattraktioner – herunder Operahuset og Auditorium (med plads til 10.000 personer). Også Kunstmuseum “San Francisco Museum of Modern Art” (SFOMA) ligger i dette område. Byens ældste bygning er den spanske mission kirke “Mission Dolores”, begyndt 1782.

En del af det historiske havneområde – Fishermans Wharf – har færgeforbindelser med den berømte og berygtede Alcatraz fængsel ø, som i dag er et museum.

San Francisco er beliggende i en stejl og barsk terræn, der stiger fra Pacific Coast, hvor det højeste punkt er næsten 300 m Dette har skabt nogle trafikale udfordringer – og har været den vigtigste årsag til udviklingen af ​​byens verdensberømte sporvogn system – Cable Cars, som også betragtes som en af ​​San Franciscos turistattraktioner.

Den nærmeste lufthavn er San Francisco International Airport, der ligger 20 km syd for byen.