Billeje Newark

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Newark

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Newark

Find den bedste pris på biludlejning i Newark ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Newark. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Newark guide

Billeje Newark
Biludlejning Newark

Newark ligger i staten New Jersey, kun 15 miles vest for New York – Er ofte betragtes som en del af New York hovedstadsområdet.Befolkningen er på over 280.000 (2010).

Newark virksomhed er en del baseret industri, men det er efterhånden blevet en vigtig handelspartner og kommunikationscenter. Desuden har byen en vigtig dybhavskrebsdyr havn.

Newark blev oprindeligt grundlagt i 1666, men havde sin største periode med vækst i 1800’erne og begyndelsen af ​​1900’erne. I den sidste del af 1900-tallet blev byen domineret af racemæssige konflikt, men det er blevet mindre af et problem over de sidste par årtier – sammen med et omfattende byfornyelse.

Der er flere historiske bygninger i byen, herunder “Cathedral of the Sacred Heart” –   Nordamerikas 5:e ‘S Cathedral.Det blev opført mellem 1899 og 1954 efter de meget ældre franske modeller, og er i øjeblikket i ærkebispedømmet den katolske kirke. Også den jødiske “Prince Street Synagogue” er et besøg værd. Ellers har byen flere 1930’erne bygninger i “Art Deco” stil at vise.

Et besøg i katedralen, er en kort tur til den smukke Branch Brook Park, som indeholder landets største samling af blomstrende kirsebærtræer – kaldet “Cherryblossomland”.

Newark er også kendt for sit rige kulturliv, og “The New Jersey Performing Arts Center” (NJPAC) er en af de største centre for scenekunst i USA. Det blev åbnet i 1997 og har i høj grad bidraget til en revitalisering af byen.

Den nærmeste lufthavn er Newark Liberty International Airport, som ligger 8 miles syd for centrum.