Billeje San Antonio

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje San Antonio

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Antonio

Find den bedste pris på biludlejning i San Antonio ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Antonio. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Antonio guide

Billeje San Antonio
Biludlejning San Antonio

San Antonio ligger i det sydlige USA, og er den næststørste by i staten Texas.Byen ligger på San Antonio River – omkring 300 miles vest for Houston. San Antonio er den 7. største by i USA, og har 1,3 millioner indbyggere (2011). Hvis det skønnes hovedstadsområdet befolkning stiger til 2,2 mio.

San Antonio er en vigtig uddannelsesmæssig og kommercielle centrum og en transport hub. Byen forventer at være en af ​​Amerikas mest attraktive byer, og er et populært turistmål. San Antonio modtager omkring 20 millioner besøgende om året.

Byen tilbyder en række bevarede historiske bygninger – herunder den spanske Guvernørens Palads fra 1749 og San Antonio-katedralen fra 1731.

En stor turistattraktion i San Antonio Alamo – en national historisk monument, hvor “Battle of the Alamo” fandt sted i 1836. Bygningen her var oprindelig en mission station fra 1700-tallet, og i dag huser et museum.

Andre attraktioner i byen omfatte “Sea World of Texas” – hvor du kan opleve den delfin show, San Antonio Museum of Art – med udstillinger af latinamerikansk folkemusik kunst og den smukke promenade “Paseo del Rio” langs floden i downtown. Det er også populære barer, restauranter og butikker – og området er undertiden blot kaldet “River Walk”.

Byen er ellers en transport museum, en botanisk have, zoologisk park, en japansk have og vand park “Splash Town” – med både bølgebassin og vandrutsjebaner.

San Antonio International Airport ligger 13 miles nord for centrum.