Billeje Miami

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje Miami

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Miami

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Miami fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Miami gennem os.

Miami guide

Bilutleie Miami
Miami Biludlejning

Miami ligger på den sydøstlige kyst af Florida på Atlanterhavet, mere specifikt i den sydlige del af den såkaldte “Gold Coast” (“Gold Coast”). Byen har 409.000 indbyggere (2020), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 5,5 millioner.

Miami er Floridas største storbyområde, og en vigtig turist hub – som modtager så mange som 10 millioner besøgende om året. Det er også en af USA’s vigtigste havnebyer – og Miami er udgangspunktet for krydstogtsbådstrafik på Det Caribiske Hav.

Byen er et industrielt centrum og er førende inden for finansiering, handel, kultur, medier, underholdning, kunst og international handel.

Attraktioner

En stor drawcard for turister er Miami Beach – som er en af USA’s mest berømte badebyer. Miami Beach ligger 5 km nordøst for centrum, hvor der er brede og indbydende strande samt en strandpromenade – hvor luksushoteller, restauranter og natklubber ligger side om side.

Miami har også en række teatre, museer, opera, parker og spillesteder, og en stor turistattraktion for hele familien er “Miami Seaquarium” – et akvarium, hvor du også kan se delfinshows. Der er også en række kunstmuseer i Miami. Derudover har byen zoologiske og botaniske haver.

Miami Beach – en af de mest berømte badebyer i USA.

Udforsk Miami med biludlejning

Miami slutter sig til Fort Lauderdale– og vores anbefalede nabokørselsruter er lige så relevante som dem, du kan læse her. Hvis steder og seværdigheder som Key West, Everglades, Disneyworld, Kennedy Space Center og oceanografi interesserer dig, kan du læse om dette i vores guide til Fort Lauderdale. Her er nogle andre spændende køreruter, der også er populære i denne del af Florida.

Hvis du er en kærlighed til dykning, gå til Biscayne National Park.

Biscayne National Park – Den bedste dykning område i USA

Beliggende lige syd for Miami, består denne nationalpark næsten udelukkende af havene. Så meget som 95% af det dedikerede område er placeret ud for kysten. Biscayne er også navnet på den bugt, der udgør parken. Her finder du, hvad mange mener er det bedste område for dykning og snorkling i USA. Inde i bugten er der koralrev, der tiltrækker fisk og andre marine dyr, herunder den amerikanske manatee (havko), havskildpadder,alligatorer og amerikanske krokodiller. Hvis du vil opleve denne naturlige perle, er det bedst at køre til en af lejrene eller turistcentrene. De fleste arrangerer guidede bådture,kajakture, de udlejer dykkerudstyr, og flere har faciliteter til indkvartering.

 • Fra Miami til Homestead Bayfront Park i Biscayne National Park, er det omkring 40 miles. Køretiden ved normal trafik er ca. 45 minutter.
Det er det luksusliv, der er i fokus i Palm Beach.

Palm Beach – Milliardærer ‘Resort

Palm Beach er øen beliggende ud for fastlandet, og som du kan nå via de broer, der afgår fra den nærliggende by West Palm Beach. Stedet er traditionelt betragtes som et eksklusivt opholdssted for celebs og rige mennesker. Her er der mange store og imponerende palæer, luksushoteller, historiskebygninger , og ikke mindst en smuk strand, der strækker sig fra ende til anden på den aflange ø. Ud over svømning og solbadning er det luksuslivet, der er i fokus i Palm Beach. Restauranterne er gode, shopping eksklusive og atmosfæren ganske afslappende. Der er gode parker her, golfbaner i meget god stand, og mange aktiviteter for dem, der kan lide at udforske havet udenfor.

 • Fra downtown Miami til Palm Beach er det omkring 115 kilometer. Du kører gennem de tilstødende byer hele vejen, og bruger omkring 1 time og 10 minutter.
Hvis du er heldig, når du dykker, kan du opleve hulen – en af verdens mindste havskildpadder.

Key Largo – Dykkerparadis i nærheden af Miami

Key largo er den første store ø, du når, når du forlader fastlandet på vej til Key West. Dette er et af Floridas bedste steder for dem, der kan lide at svømme, snorkle og dykke, se på havdyr, svømmemed delfiner og nyde endeløse og smukke strande. Udover fisk og andet dyreliv er der koralrev,ødelagte både, statuer og andre bemærkelsesværdige at se på havbunden ud for Key Largo. Dette er også det område at tage en sejltur fra, også hvis du vil prøve lykken fiskeri. Fisk og skaldyr er naturligvis centrale for restauranterne i Key Largo. Her finder du et rigt udvalg af gode spisesteder, med lækker mad baseret på friske råvarer.

 • Fra Miami til Key Largo er det omkring 110 kilometer. Køretiden vil være ca. 1 time og 15 minutter.

St. Augustine – En smule af det gamle Europa

St. Augustine er den ældste europæiske bosættelse på det amerikanske fastland. Her kom den spanske admiral Pedro Menendez de Aviles i 1565, og grundlagde, hvad der blev hovedstaden i den spanske del af Florida. Senere blev denne by også styret af engelsk styre, før Florida blev en del af USA. De historiske bygninger i byen er derfor fra begge europæiske epoker. Hovedattraktionen er fortet fra 1670’erne,castillo de San Marcos. I St. Augustin kan du også besøge ungdommenskilde, Ponce de Leon’s Fountain of Youth, slentre i små gader, der er næsten uændrede siden 1600- og 1700-tallet, og du vil finde flere interessante museer i byen.

 • Det er omkring 305 miles fra Miami til St. Augustine. Drevet uden at stoppe tager ca. 4 timer og 30 minutter.
 • Du passerer mange andre spændende steder på vejen, såsom West Palm Beach, Orlando og Daytona Beach.
St. Augustine er den ældste europæiske bosættelse på det amerikanske fastland.
Fra en af gaderne i West Palm Beach.

Parkering og trafik med biludlejning

Når du vil parkere i downtown Miami, er det normalt bedst at sætte udlejningsbilen i en bevogtet garage. Disse vil du finde mange af, men bemærk venligst, at priserne kan variere meget. De største hoteller er også en god mulighed. De fleste har sikre parkeringspladser og er åbne for folk, der ikke bor på hotellet.

Der er en masse biltrafik i Miami, som du ville forvente i de fleste amerikanske byer. I myldretiden er det naturligvis sværest at komme dertil, især på de motorveje, der går ind og ud af byens centrum. Generelt bør du være mere opmærksom, når du kører bil på amerikanske veje, end du måske er vant til. I USA sker trafikulykker noget hyppigere end i mange europæiske lande, og Florida er øverst i skadesstatistikken.

Lufthavn

Miami International Airport er en af to største lufthavne i denne del af Florida. Den anden er Fort Lauderdale-Hollywood International Airport,og hvor du ankommer afhænger helt af, hvilket flyselskab du bruger. Begge lufthavne betjener selskaber som Air France, British Airways og Lufthansa.

Lufthavnen i Miami er blandt de 40 travleste i verden. Det tjener omkring 46 millioner passagerer om året, og har en særlig stor mængde trafik går til Sydamerika og resten af USA. Der er tre hovedterminaler her,Nordterminalen (blå), Central Terminal (gul) og Sydterminalen (henholdsvis rød).

Biludlejningsfirmaer er bundtet ind i, hvad der kaldes MIA Rental Car Center. Centret ligger på tredje niveau mellem Dolphin og Flamingo garager. Hvis du bruger rullegaderne mærket “Skyride”, kan du nemt komme dertil. Fra i dag, er der 15 biludlejningsfirmaer beliggende i lufthavnen i Miami. Dette er stort set alle de kendte internationale aktører (Hertz, Budget, Avis, Sixt, og meget mere), samt nogle amerikanske virksomheder.

 • Miami International Airport er beliggende i selve byen, og kun et par kilometer i flyselskabet fra kysten. Afstanden til Downtown Miami er omkring 14 kilometer, med en køretid på 10 til 15 minutter.
Moderne arkitektur i Miami Lufthavn.