Billeje Fort Lauderdale

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fort Lauderdale

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Fort Lauderdale fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Fort Lauderdale gennem os.

Fort Lauderdale guide

Bilutleie Fort Lauderdale
Fort Lauderdale Biludlejning

Fort Lauderdale er beliggende i staten Florida på Atlanterhavskysten – omkring 25 miles nord for Miami. Byen er beliggende i amtet Broward County, og har 165.000 indbyggere (2010).

Fort Lauderdale er en vigtig havneby, og mange krydstogtskibe dock her. Byens økonomi er baseret på turisme, og Fort Lauderdale modtager over 10 millioner besøgende årligt.

Byen har gode strande langs hele kysten. Florida har et tropisk klima med varme og fugtige somre, og milde, tørre vintre.

Attraktioner

Fort Lauderdale kaldes ofte Venedig i USA på grund af de mange kanaler og små søer i byen. I byens centrum er der skyskrabere, kunstgallerier, butikker, mange natklubber, luksushoteller og underholdningssteder – herunder den store arkade “The Hollywood Bingo Imperium”.

Fort Lauderdale har også en række museer – herunderMuseum of Art– med en af USA’s største samlinger af moderne kunst. Her kan du også se smukke skulpturer samt en keramisk samling lavet af Picasso.

Andre turistattraktioner i Fort Lauderdale omfatter: det populære videnskabsmuseum “Museum of Discovery and Science” – med IMAX biograf, interaktive udstillinger og flysimulator, bilmuseet “Fort Lauderdale Antique Car Museum” samt “Stranahan House” – byens ældste hus fra 1901, som i dag er åbent for offentligheden. Byen har en populær drive-in biograf samt mange parker og rekreative områder.

Båd taxier i Fort Lauderdale.

Udforsk Fort Lauderdale med biludlejning

Mange mener, at USA er bedst opleves i bil. Her vejene er normalt gode, er det nemt at følge skiltene, du normalt finde ud af, og infrastrukturen omkring vejnettet er unik. Spiseområder, seværdigheder, tankstationer og sådan er næsten altid tæt på, eller tæt på en god vej. I Florida har du meget at vælge imellem, når det kommer til udflugter og oplevelser. Nedenfor har vi valgt nogle af de bedste, der passer, hvis du er i Fort Lauderdale og Miami.

Key West er kendt for sin unikke og pastelfarvede bosættelse.

Key West – Øhavet med The Cube som næste stop

Key West er USA’s sydligste punkt,og let at komme til med biludlejning fra Fort Lauderdale. Området er berømt for sine unikke og pastelfarvede bygninger, historiske seværdigheder,livlige natteliv, gode strande og maritime atmosfære. Stadig, mange tror, at den største oplevelse forbundet med Key West er drevet selv. Næsten hele strækningen fra fastlandet løber på smalle øer, hvor du har havet tæt på begge sider af vejen, og på tværs af en række broer. Key West selv er, hvad du ender i, hvis du kører ud til det ydre de fleste af øerne. Der kan du besøge, for eksempel de huse, som præsident Harry Truman, og forfatteren Ernest Hemingway boede i, solbade, bade, spise god mad, og deltage i den vrimlende folkeliv.

  • Det er ret præcist 200 miles mellem Fort Lauderdale og Key West. Uden at stoppe, vil drevet på de gode motorveje tage dig kun 3 timer og 20 minutter.
i Everglades kan du opleve over 30 unikke og sjældne dyrearter.

Everglades – Nationalpark med unikke naturoplevelser

Everglades National Park er det største subtropiske område i USA, oglet at nå fra Fort Lauderdale i bil. Der kan du se over 30 unikke og sjældne dyrearter– såsom amerikansk krokodille, Florida panter og manater. Dette sker med erfarne guider,og både i både, sporvogne, biler og til fods, afhængigt af hvilket oplevelsescenter og tur du vælger. Der er flere sådanne centre, og det tætteste og nemmeste, når du ankommer fra Fort Lauderdale er Shark Valley Visitors Center.

  • Fra Fort Lauderdale til Shark Valley Visitors Center i Everglades, er det 63 miles. Hele strækningen kører på motorvejen, og du vil bruge omkring 1 time og 5 minutter med biludlejning.

Disneyworld, Orlando – Fire forlystelsesparker i én

Der er ikke mange ting, der er mere amerikanske end Disneyworld i Orlando. Forlystelsesparken består faktisk af fire forskellige faciliteter. Det er Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios og Epcot. I alt er disse parker fordelt på op til 50 kvadratkilometer. Alle bygninger og oplevelser er ekstravagante og tiltrækker næsten 48 millioner besøgende om året. Mange vælger at tage en hel weekend i centrum. Du kan bo i næsten 50 forskellige hoteller, hvoraf omkring 30 er tema i den velkendte Disney ånd.

  • Det er omkring 200 miles fra Fort Lauderdale til Disneyworld i Orlando, og den samme afstand, hvis du kører til Epcot Center. Hvis du kører uden et stop, vil du bruge ca. 3 timer.
Disney World indeholder fire forskellige parker.

Florida Oceanographic Coastal Center

Florida Oceanographic Coastal Center foretrækker at lave havforskning – menhar også et meget godt eventyrcenter tilstødende. Det er beliggende på Hutchinson Island uden Stuart, en by, du nemt køre til med biludlejning fra Fort Lauderdale. Kysten ud for Florida har den største artsmangfoldighed i USA, og på dette center får du tæt kontakt med mange spændende havdyr. Dette er også et godt sted at stoppe ved, hvis du vil slappe lidt af på en af Floridas bedste strande. Tæt på centrum finder du mange gode hoteller, og stranden ligger blot et stenkast derfra.

  • Fra Fort Lauderdale til Florida Oceanographic Coastal Center udenfor Stuart, er det omkring 85 miles på motorvejen. Med normal trafik tager drevet ca. 1 time og 20 minutter.
Kennedy Space Center er ideel, hvis du er interesseret i rumrejser og de mange hemmeligheder i universet.

Kennedy Rumcenter

Hvis du er interesseret i rumfart og universets mange hemmeligheder, kennedy space center er lige midt i din tid i Florida. Rumbasen har sit eget besøgskompleks, hvor du kan lære om og opleve, hvordan en astronauts liv svinder. Her går du en tur i simulatorer, der demonstrerer de G-kræfter, du ville blive udsat for, hvis du var ombord på en rumfærge, kan du opleve, hvordan NASA antager, at livet ville være på en base på Mars, og du vil se anlægget, hvor de faktiske rumraketter og rumfærger affyres fra. Kennedy Space Centre modtager næsten 1,8 millioner besøgende om året og betragtes som en af Floridas største seværdigheder.

  • Fra Fort Lauderdale til John F. Kennedy Space Center, er det 200 miles. Uden at stoppe, vil drevet tage omkring 2 timer og 35 minutter.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er ikke let at finde parkering langs gaderne i Fort Lauderdale og Miami, men at få din bil parkeret er ikke svært. Der er parkeringshuse og store parkeringspladser overalt,hvor bilen også står noget sikrere. Bemærk venligst, at priserne kan variere meget, og fra et par dollars i to timer, til over 10 dollars for den samme mængde tid.

Som i de fleste andre amerikanske byer, næsten alle kører sig selv, snarere end at bruge offentlige kommunikationsmidler. Det betyder igen, at der kan være meget trafik i Fort Lauderdale. Hvis du vil bruge motorvejene i myldretiden, kan du forvente lange køer, og også nogle varme bilister. Generelt bør du køre lidt defensivt i USA, og måske især i Florida. Denne stat er blandt de mest trafikulykker i USA. Sammenlignet med ulykkesstatistikken for de forskellige steder inde i Florida, viser det sig, at downtown I Fort Lauderdale og Miami er til tider det værste.

Lufthavnstransport i Fort Lauderdale

Lufthavn

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport er en af to lufthavne, der betjener denne del af Florida, sammen med Miami International Airport. Fort Lauderdale er en stor lufthavn med fire terminaler, der tilsammen håndterer ca. 37 millioner passagerer årligt.

Alle 14 virksomheder, der tilbyder biludlejning i lufthavnen, er samlet i et separat center ved siden af Terminal 1. Hvis du lander på en af de tre andre terminaler, vil du være afhængig af shuttle busser, der går til biludlejningscentret. Virksomhederne omfatter Avis, Hertz, Budget, Sixt og Thrifty, samt flere, at de fleste mennesker kun kender fra USA.

  • Lufthavnen ligger omkring 4,5 km fra centrum af Fort Lauderdale, med en køretid på ca. 15 minutter. Hvis dit hotel ligger på stranden, skal du forvente omkring 10 til 15 minutter ekstra køretid.