Billeje Orlando

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje Orlando

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Orlando

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Orlando fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Orlando gennem os.

Orlando-guide

Bilutleie Orlando
Orlando Biludlejning

Orlando ligger i den amerikanske delstat Florida, omkring75 miles nordøst for Tampa. Selve byen har en befolkning på omkring 230.000 (2010), men hvis hele hovedstadsområdet er inkluderet, befolkningen stiger til over 2 millioner.

Orlandos historie som by går tilbage til 1830’erne. Det blev først kendt under navnet Fort Gatlin, men blev senere opkaldt efter en amerikansk officer, der blev dræbt af indianere her i 1835. Dagens Orlando er en betydelig industriby– men er sandsynligvis primært kendt som et udgangspunkt for turister fra hele verden – der ønsker at bringe med sig de mange attraktioner i nærheden.

Attraktioner

Orlandos seværdigheder er primært forbundet med en række store underholdningskomplekser, som tilsammen tiltrækker over 40 millioner besøgende årligt. Byen kaldes derfor ofte“Entertainment Capital of the World”. Den største af dem er Walt Disney World Resort, der ligger sydvest for centrum – etableret i 1971. Det dækker et samlet areal på 120 km2, og omfatter fire store forlystelsesparker, to vandområder og en række hoteller og restauranter.

I samme område er også Florida gren af filmselskabet Universal Studios, samt Sea World – en kæde af marine forlystelsesparker, der også har filialer i San Antonio og San Diego. I Sea World kan du opleve bla. delfiner, søløver, spækhuggere og flamingoer – samt parkens vifte af aktiviteter relateret til vand.

Orlando – Underholdning hovedstad i verden!

Udforsk Orlando med biludlejning

Der er meget at gøre i Orlando, især for familier med børn, eller voksne, der er unge på hjerte. Alligevel er det nok tilfældet, at du kan blive lidt træt af forlystelsesparker, og måske komme til at se mere af Florida. Med biludlejning kommer du til byer på begge kyster under en forholdsvis kort køretur, og du har mange naturoplevelser at tage for dig i denne del af USA. Nedenfor er nogle forslag til køreruter. Læs også vores guider til Miami og Fort Lauderdale for mere inspiration til biludlejning udflugter.

Daytona Beach – her er Daytona 500 (NASCAR) race.

Daytona Beach – Motorløb og svømning

Daytona Beach er en forholdsvis lille by på Floridas østkyst, ikke for langt fra Orlando. På trods af den amerikanske kontekst lille størrelse af byen, Daytona Beach er meget kendt. Her afholdes det berømte Daytona 500 (NASCAR) løb, og flere andre motorsportsprint. Oprindeligt var det hårdt pakket sand på strandene i området, der gjorde motorsport til en vigtig aktivitet i Daytona. Løbene gik derefter på strandene,og folk strømmede for at se hastigheden svinger. Daytona Beach er også et meget populært feriested for studerende på vores ferie, men er også velegnet til familier, der ønsker at nyde svømning på Floridas kyst.

 • Det ligger lige under 60 km mellem Orlando og Daytona Beach. Drevet tager ikke mere end et maksimum på 1 time og er ideel til en dagstur, hvis du vil solbade og svømme, mens du besøger Orlando.

Miami og Fort Lauderdale – Floridas store byer

Disse to større byer er placeret i en med hinanden, på kysten syd for Orlando. Her stopper skyskraberne, hvor strandene og havet begynder. Store dele af byerne er moderne og luksuriøse,men du vil også finde historiske distrikter med små huse, villaer, landhuse og rolige gader i udkanten af byens centrum. Lystbådehavnen og strandene i Fort Lauderdale bør fremhæves i særdeleshed. Du kan gå i timevis og beundre udsigten, de imponerende fartøjer og tage en dukkert fra tid til anden. Hvis du er interesseret i kunst og kultur, kan du tage til Las Olas Boulevard,hvor du finder mange spændende museer, gallerier og kunstcentre. Blandt de mange andre ting værd at opleve er Art Deco-distriktet i South Beach i Miami, og den cubanske distrikt Little Havana.

 • Fra Orlando til Fort Lauderdale, er det omkring 220 miles. Uden at stoppe tager drevet 3 timer og 15 minutter.
 • Fra Orlando til Miami, er det omkring 240 miles. Drevet tager normalt ca. 2 timer og 30 minutter, hvis du kører uden at stoppe undervejs.
Miami beach med skyskrabere i baggrunden.
De sjældne manater (havko) kan være næsten 4,5 meter lange og veje over et halvt ton!

Ellie Schiller Homosassa Springs Wildlife State Park – Unikt dyreliv

Denne park har været et turistmål siden 1880’erne. Årsagen er blandt andet det mangfoldige og unikke dyreliv her samt parkens fascinerende vegetation. I Homosassa Springs finder du de sjældne manater (havko), der kan være næsten 4,5 meter lang og kan veje over et halvt ton. Der er også alligatorer og krokodiller, sorte bjørne, oddere, hvidhalede hjorte, røde los og mange forskellige slangearter i området. Derudover er der nogle arter, der er blevet sat ud her, såsom floridapanter og afrikansk flodhest. For at tage et kig på dyrelivet, book ture med forskellige både eller ned i undervandsobservatoriet “The Fish Bowl”.

 • Fra Orlando til Homosassa Springs Visitor Center, er det omkring 90 miles. Du kører på motorvejen det meste af strækningen, og normalt bruger omkring 1 time og 30 minutter.
Guidede fisketure kan nydes i Søen Tohopekaliga.

Lake Tohopekaliga – Guidet fisketur

Beliggende lige uden for Orlando i sydlig retning, kaldes denne sø også West Lake eller bare Lake Toho. Søen er et populært rejsemål for folk, der enten bor i Orlando eller besøger byen på ferie. Her går du for at se pådyrelivet, gå ture i grønne omgivelser eller til at fiske. I Søen Toho er der blandt aborre på størrelse med store torsk fra havet, og som kan veje op til 13 kg. Du kan leje dig selv både en båd og en guide, der viser dig, hvordan du fisker efter din aborre. Chancerne for at fange er meget gode. Det bedste sted at gøre dette er i byen Kissimmee beliggende i den nordlige ende af søen. Hvis du kører til Kissimmee Lakefront Park, finder du masser af parkeringspladser, et firma, der arrangerer guidede fisketure, og en marina i nærheden.

 • Fra downtown Orlando til Kissimmee Lakefront Park ved Lake Tohopekaliga, er det omkring 22 miles. Drevet vil tage dig omkring 30 minutter.

Parkering og trafik med biludlejning

Orlando er en af de nemmeste større byer i USA for at finde parkering i. Her er der mange parkeringspladser– både privatdrevne og offentligt ejede, ud over et ganske godt udvalg af pladser langs gaderne. Hvis du forlader din bil på en gade, skal du betale på parkometre, der står på fortovene,og prisen er relativt lav. Efter 18:00 til 08:00 næste morgen, samt på søndage og nationale helligdage, gade parkering er gratis. I parkeringshusene er priserne lidt højere, men det er ikke ualmindeligt for dig at skulle betale så lidt som USD 2 i timen. De offentligt ejede garagefaciliteter har også maksimale priser per dag, og ofte omkring USD 15.

Kørsel i Orlando er både let og lidt kræsen. Det enkle er, at vejene er gode , ogdet er næsten umuligt at køre galt, fordi veje og kvartaler er firkantede. Det kræsne er, at der er en masse trafik på vejene, især i centrum af byen. Dette gælder især, når du går på eller fra en motorvej i myldretiden. Ikke desto mindre er det sjældent, at trafikken er helt stille i Orlando, og på trods af en smule trafik her og der, kommer du normalt til den hurtigste med en udlejningsbil.

Det er nemt at køre i Orlando, men trafikken kan føles lidt nøjeregnende.

Lufthavn

Der er tre lufthavne betjener området Orlando er beliggende i, men to af disse kan vi næsten se bort fra. Langt størstedelen af lufttrafikken fra Europa, og også på hjemmemarkedet i USA, går via den største lufthavn Orlando International Airport. Det ligger kun få kilometer sydøst for centrum af Orlando. Der er direkte forbindelser til næsten 140 internationale og nationale destinationer, herunder mange af Europas større byer. I alt betjener Orlando International Airport ca. 50 millioner passagerer om året.

Orlando betragtes som en af verdens største biludlejningsmarked,og selvfølgelig finder du et omfattende udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Disse omfatter de mest kendte internationale aktører som Hertz, Budget, Avis, National og Alamo, samt en række amerikanske virksomheder som E-Z Rent A Car og Payless. Alle biludlejningsfirmaer har deres tællere i hovedterminalen,med nem adgang til parkeringspladserne. I denne lufthavn kan du checke ind på dit fly på samme sted, som du returnerer udlejningsbilen.

 • Fra Orlando International Airport til Downtown Orlando er det omkring 18 kilometer. Køretiden er normalt kun 15 til 20 minutter.
Orlando Internationale Lufthavn.