Billeje Orlando

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Orlando

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Orlando

Find den bedste pris på biludlejning i Orlando ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Orlando. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Orlando guide

Billeje Orlando

Biludlejning Orlando

Orlando er beliggende i den amerikanske stat Florida, omkring 120 miles nordøst for Tampa.Selve byen har en befolkning på 230.000 (2010), men man tager det hele byområdet med dets befolkning stiger til over 2 millioner.

Orlando historie ved at gå tilbage til 1830’erne. Det var da først kendt som Fort Gatlin, men blev senere opkaldt efter en amerikansk officer, som blev dræbt af indianere her i 1835. I dag er Orlando er en stor industriby, men er nok primært kendt som en base for turister fra hele verden – der ønsker at tage de mange nærliggende attraktioner.

Orlando interesse kan primært henføres til en række større underholdning komplekser, som tilsammen tiltrækker over 40 millioner besøgende om året. Byen kalder sig “verdens underholdning hovedstad.”   Den største af dem er Walt Disney World Resort, som ligger sydvest for byens centrum – etableret i 1971. Den dækker et samlet areal på 120 km2 og omfatter fire store forlystelsesparker, to vandland og mange hoteller og restauranter.

I samme område er også Florida Department of studios Universal Studios og Sea World – en kæde af marine forlystelsesparker, som også har afdelinger i San Antonio og San Diego. I Sea World, kan du opleve at browse. delfiner, søløver, spækhuggere og flamingoer – ud over parken har en række aktiviteter i forbindelse med vand.

Den nærmeste lufthavn er Orlando International Airport, som ligger 11 km sydøst for byen.En anden   Lufthavne i nærheden er Orlando Sanford International Airport.Denne er placeret 42 miles nordøst for downtown Orlando.

Menu