Los Angeles Biludlejning

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Los Angeles Biludlejning

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Los Angeles fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Los Angeles gennem os.

Los Angeles guide

Bilutleie Los Angeles
Los Angeles Biludlejning

Los Angeles er den næststørste by i USA og er beliggende i den sydlige del af staten Californien – tæt på Stillehavet. Byen ligger ca. 200 km nord for grænsen til Mexico.

Los Angeles har 3,8 millioner indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på omkring 17 millioner.

Inden for bygrænsen i Los Angeles er flere uafhængige byer – herunder regnskabsåret 2015-16. Beverly Hills, Culver City og Santa Monica. Los Angeles er et vigtigt transportknudepunkt og er kendt for sin film- og tv-produktion. Byen er også et meget populært turistmål.

Attraktioner

Bybilledet er kendetegnet ved brede veje og store parker. Nord for centrum ligger filmbyen Hollywood, hvor du kan gå langs Hollywood Boulevard og se det stjernespækkede fortov “Walk of Fame”.

Andre turistattraktioner i Los Angeles omfatter: Universal Studios – hvor besøgende kan lære mere om filmindustrien, Science Center – med interaktive udstillinger, Moca – Museum of Contemporary Art – med skiftende kunstudstillinger, “Museum of Tolerance” – multimediemuseum med vægt på racisme og fordomme i USA samt Griffith Park – stort parkområde, hvor man også kan besøge zoologisk have “LA Zoo”.

Byen har et naturhistorisk museum, afrikansk-amerikansk museum, akvarium, botanisk have samt smukke kyststrande. Et nyt offentligt museum for samtidskunst åbner i 2013 i Los Angeles og vil blive kaldt “The Broad”.

Santa Monica strand med forlystelsespark i baggrunden.

Udforsk Los Angeles med biludlejning

Mens der er mere end nok at komme til i Los Angeles selv, er det en god idé at få nogle af omgivelserne, selv når du er der. Du vil sikkert stadig leje en bil her, så hvorfor ikke benytte lejligheden? Denne del af Californien byder på mange maleriske små byer langs kysten, for ikke at nævne et stort udvalg af smukke strande. Derudover er der også meget at opleve inde i landet. Her er nogle forslag til kørsel ruter med Los Angeles som udgangspunkt.

Bemærk venligst, at da byen er enormt stor i det omfang, har vi valgt at bruge LAX Lufthavn som udgangspunkt for oplysninger om kilometertal og tidsforbrug.

Huntington Beach kaldes ikke Surf City udover fornuft.

Huntington Beach – Surf City DANMARK

Denne by ligger lige ved grænsen til Los Angeles, sydpå mod San Diegoog ud på kysten. Det er kendetegnet ved en 15 kilometer lang sandstrand, der går forbi hele byens centrum, og dermed den kultur, der er fokuseret omkring især surfing. At surfing er en vigtig ingrediens afspejles i det faktum, at du finder dine egne surfing museer i byen, der er verdensmesterskaber her, og navnet på selve byen er bare Surf City. Dette har legendariske The Beach Boys skrevet sange om, og du har helt sikkert set byen og stranden i flere Hollywood-film.

  • Fra LAX til Huntington Beach, er det omkring 24 miles. Du kører i byen hele vejen, men normalt kommer der hurtigst ved hjælp af I-405 (Interstate 405). Så køretiden vil være omkring 40 minutter.
Joshua Tree National Park – her finder du den berømte Yucca Palm.

Joshua Tree National Park – Unikt og smukt naturområde

I denne nationalpark møder de to ørkener Mojave og Colorado. Dette møde hjælper parken med at få en unik plante og dyreliv,og et landskab, du ikke kan finde. Også her vokser det træ, der giver parken sit navn. På latin er udtrykket Yucca Brevifolia, og på daglig basis, vi kender det som Yucca palme. I Joshua Tree National Park er mange af prøverne århundreder gamle og kan være op til omkring 2,5 meter høje. Gæsterne kan overnatte flere steder i parken eller bare kigge forbi for en dagstur. I alle tilfælde kan du overveje at besøge et eller flere af de besøgscentre, der ligger i parken.

  • Fra lufthavnen i Los Angeles (LAX), er det omkring 145 miles til Joshua Tree National Park. Hvis du kører uden et stop undervejs, vil du bruge omkring 2 timer og 30 minutter.
Disneyland verdens mest berømte forlystelsespark.

Disneyland – Verdens mest berømte forlystelsespark

Walt Disney selv var involveret, da hans firma byggede Disneyland i Anaheim-kvarteret i Los Angeles. Forlystelsesparken har været i drift siden 1955 og er et af de vigtigste vartegn og seværdigheder i byen. Siden åbningen er næsten 800 millioner mennesker kommet på besøg. I dag er det ikke kun disney-koncernens tegnefilm, der er opmærksomme her, men også temaer fra blandt andet Star Wars-filmene. Alle de aktiviteter, du kan prøve, er særligt gennemført. Her får du for eksempel en tur i hyperrummet med Millenium Falcon, og oplevelsen føles næsten for realistisk. Et besøg i Disneyland, når du er i LA, er et must, uanset hvilken alder du er på.

  • Fra LAX til Disneyland, er det omkring 34 miles og en køretid på omkring 30 minutter.
Solvang blev etableret af danskere i 1911.

Solvang – Et lille stykke af Danmark

Den lille by Solvang ligger lige nordvest for Santa Barbara med kun 5200 indbyggere. Det blev etableret i 1911 af en bande danskere, og mange, der bor her i dag, har stadig en stærk forbindelse til landet, som deres forfædre emigrerede fra. Sproget er gået langt, og du finder folk i Solvang, der taler dansk –omend med stærk amerikansk accent. Byens arkitektur er en blanding af danske traditioner, ogden bygningsstil, du ser i andre små byer i Californien. Ligesom mange andre steder i Santa Barbara-området er der mange vinmarker nær Solvang, som sammen med turisme sætter sit præg på byen. Her kan du spise dansk mad og smagte gode californiske vine i samme lussing.

  • Fra LAX til Solvang er der 200 km. Uden at stoppe, vil drevet tage omkring 2 timer.
  • Hvis du kører langs kysten er der en række smukke små byer egnet til en pause fra kørsel, og du vil få en fantastisk udsigt over havet på en stor del af strækningen.

Las Vegas – En ikonisk kørsel fra LA

Det er ret nemt at stoppe ved Las Vegas, når du er i Los Angeles og har en udlejningsbil. Selv om drevet er længere end de fleste andre udflugter, er det det værd. Byen er helt bygget med fokus på underholdende de besøgende. Casino og gambling er naturligvis centrale, men der er også meget, meget mere foregår her. I Vegas kan du se mange verdensberømte shows og kunstnere, kan du spise på de mest fantastiske restauranter, og du kan nyde et luksusliv, du kan næsten ikke finde nogen anden. På vejen mellem de to ikoniske byer har du også meget at tage dig af, hvis du har tid. Ruten går af en lang liste af seværdigheder af enhver art, såsom Installation Seven Magic Mountains,Car Museum Off-Road Motorsports Hall of Fame, og verdens højeste termometer.

  • Fra LAX til Las Vegas, er det 290 miles. Med ingen stop undervejs, vil køretiden være omkring 4 timer og 15 minutter.
Oplev Las Vegas – den by, der aldrig sover.
Trafik i en del af Los Angeles.

Parkering og trafik med biludlejning

Tilgængeligheden af parkering i gaderne i Los Angeles varierer meget alt efter hvor i storbyen du er. Nogle steder er det gratis, og nogle steder betaler du på automater og parkometre. De fleste parkeringspladser langs gaderne er tidsbegrænsede,i hvilket tilfælde vil blive afmærket. Der er mere end nok parkeringshuse og udendørs parkeringsservice. Det er også ofte muligt at efterlade bilen på et hotel, selvom du ikke bor der, men så skal du normalt betale et gebyr.

Det er både nemt og svært at køre i Los Angeles. Det svære er helst, at byen er enormt stor, både med hensyn til antallet af indbyggere og med hensyn til omfang. Den enkle ting er, at bygninger og gader er firkantede. Det er næsten umuligt at køre galt, hvis du ved, hvor du skal hen, skiltningen er god– og det meste af infrastrukturen er planlagt i forhold til biltrafikken. Bemærk dog, at i LA er der ikke mange, der bruger offentlige kommunikationsmidler. Langt de fleste kører bil, og derfor er der ofte tung trafik– især på motorvejen (Motorvej og Motortrafikvej).

Lufthavn

Der er flere lufthavne betjener Los Angeles og det omkringliggende område, men langt størstedelen af trafikken passerer gennem Los Angeles International Airport, normalt forkortet LAX. Det er LAX du ankommer, hvis du ankommer på en international flyvning, og som regel, selvom du flyver fra et andet sted i USA.

LAX er blandt de mest overbelastede lufthavne i verden.

LAX betragtes som den tredje mest overbelastede lufthavn i verden, med næsten 90 millioner passagerer om året. Det har i alt 9 terminaler, og er ofte beskrevet som ganske stressende. Samtidig er det også meget centralt beliggende, med en relativt kort afstand til steder som Beverly Hills, Malibu, Santa Monica og Hollywood.

Biludlejningsfirmaerne ligger uden for terminalbygningerne. Gæsterne kan komme dertil med deres egne shuttlebusser, der henter dig uden for den terminalbygning, du ankommer til. Busserne er mærket i forhold til, hvilket selskab at leje en bil fra. Fra i dag er der 13 internationale og amerikanske virksomheder, der tilbyder biludlejning på LAX.

  • Fra LAX til Hollywood, er det omkring 23 miles (38 kilometer), hvis du kører den hurtigste vej, og køretiden vil være omkring 30 minutter.
  • Fra LAX til Santa Monica, er det omkring 11 miles og en køretid på omkring 20 minutter.
  • Fra LAX til Malibu Beach, er det omkring 17 miles og en køretid på omkring 35 minutter.
  • Fra LAX til Beverly Hills, er det omkring 12 miles, og en køretid på omkring 25 minutter.