Billeje Charlotte

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Charlotte

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Charlotte

Find den bedste pris på biludlejning i Charlotte ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Charlotte. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Charlotte guide

Billeje Charlotte
Biludlejning Charlotte

Charlotte er beliggende øst for USA, og er den største by i staten North Carolina.Byen ligger i nærheden af ​​Catawba floden, og har 731.000 indbyggere (2010). Hvis det skønnes hovedstadsområdet befolkning stiger til 1,7 mio.

Charlotte er et vigtigt handelscentrum for regionen og et større finansielt center. Bank of America har sit hovedkvarter her. Byen har flere universiteter og colleges.

Charlotte har et fugtigt subtropisk klima med varme somre og relativt milde vintre. Byen får mest regn i januar og marts.

Center består hovedsageligt af skyskrabere og høje bygninger, og lige syd for centrum, den store forlystelsespark “Carowinds Theme Park”, som har mange rutsjebaner og karruseller.

En anden turistattraktion i Charlottes kunstmuseum “Bechtler Museum of Modern Art”, hvilke funktioner udstillinger af samtidskunst.Samlingen består af 1400 malerier, og man kan også se værker af Miró og Picasso her.

Landets største motorsports organisation NASCAR ligger i Charlotte og tiltrækning “NASCAR Hall of Fame” er dedikeret racing sport. Den er udstyret med interaktive udstillinger og display af historiske racerbiler.

Andre turistattraktioner i byen omfatter Aviation Museum, Science and Technology Museum “Discovery Place”, “Charlotte Nature Museum” – med interaktive udstillinger og sommerfugl pavillon, en botanisk have, “Levine Museum of the New South” – en historie museum med fokus på livet i staten af den amerikanske Civil War.

Charlotte Douglas International Airport ligger 12 miles vest for centrum.