Billeje Dallas Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dallas Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Dallas Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dallas Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dallas Lufthavn guide

Billeje Dallas Lufthavn
Biludlejning Dallas Lufthavn

Dallas – Forth Worth International Airport (DFW) ligger 24 miles nordvest for Dallas center, og 29 km nordøst for Forth Worth.Lufthavnen betjener 57.800 tusind passagerer (2011), og er den travleste i staten Texas – og de ​​8 største i verden med hensyn til antallet af passagerer.

Dallas Lufthavn åbnede i 1953 og i øjeblikket har fem terminalbygninger (A – E). Der er en gratis shuttle (Skylink) mellem terminaler.

Ca. 21 flyselskaber – herunder Delta, Emirates, US Airways og British Airways – har direkte flyvninger fra Dallas Lufthavn til 129 amerikanske og 36 internationale destinationer.

Der er et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker i lufthavnen. Hertil kommer,. Faciliteter information tæller, business center, internetadgang, skrivebord, Valutaveksling, banker, kontantautomater, førstehjælp station, legeplads, skønhed og massage parlor, frisørsalon og biograf

I lufthavnen er der hoteller Grand Hyatt og Hyatt Regency.

For at komme til downtown Dallas kan tage bus, tog (der er shuttle bus fra terminalen til den nærmeste station), metro eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Dallas, har en række store biludlejningsselskaber – herunder Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Alamo og Thrifty – deres kontorer i lufthavnen, specielt i Terminal E – nær den sydlige indgang.