Billeje New York Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning New York Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i New York Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New York Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New York Lufthavn guide

Billeje New York Lufthavn

Biludlejning New York Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JFK) er den største og vigtigste lufthavn i USA. Det ligger i Jamaica nabolaget i New York Bydel af Queens, og tjener ca. 47 millioner passagerer om året.Der er også to andre store lufthavne i det New York område (La Guardia og Newark).

Lufthavnen blev påbegyndt i 1942 og åbnet for civil luftfart i 1948. Indtil mordet på præsident John F. Kennedy i 1963 var det officielle navn på New York International Airport. I dag er de kalder lufthavnen normalt kort, JFK Airport.

John F. Kennedy Airport har ni terminaler, men i de senere år, lejlighedsvis nogle af dem er blevet lukket for renovering. Dette arbejde er nu næsten afsluttet.

En række internationale luftfartsselskaber opererer en lang række rutefly til destinationer i hele verden.

For at komme fra lufthavnen til de centrale dele af New York, kan man bruge tog, metro og bus. De almindelige bybusser og lufthavnstransport er til rådighed. Desuden driver særlige shuttlebusser fra lufthavnen til andre destinationer i Manhattan.

Ellers kan du bruge den gule taxier. Limousiner med chauffør er også tilgængelig, hvis du ønsker at sætte penge ind på den.

Hvis du ønsker at leje en bil i New York, er der flere muligheder i John F. Kennedy Airport. International udlejningsbureauer som Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National er repræsenteret.

Der er kun én hotel i lufthavnen – Ramada Plaza Hotel. Der er dog flere hoteller i lufthavnen samfund, herunder Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, JFK Holiday Inn, Hilton Garden Inn og JFK Courtyard by Marriott – alle med gratis shuttle service til og fra lufthavnen.

Offentlige faciliteter i form af butikker, restauranter, caféer og barer er meget gode til alle terminaler. Hvis du oplever problemer med sine fødder i denne store lufthavn, kan du kontakte en af ​​de mange repræsentanter for den rejsendes Aid. De er let genkendelige i deres røde jakker.

Menu