Billeje Washington DC

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Washington DC

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Washington DC

Find den bedste pris på biludlejning i Washington DC ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Washington DC. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Washington DC guide

Billeje Washington DC

Biludlejning Washington DC

Washington DC er USA kapital, og byen også udgør et særskilt administrative distrikt (District of Columbia) udenfor den amerikanske stat system.Washington er placeret på Anacostia River, som er en biflod til Potomac-floden. Hjem til langt over 550.000 mennesker i hovedstaden (2010), mens hovedstadsområdet (Washington-Baltimore) har en samlet befolkning på 8 millioner om.

Det var George Washingtons egen afgørelse i stedet for fagforeningen hovedstad, da den amerikanske centraladministration flyttede her i 1800, byens nye kursus opkaldt efter Unionens “far”.

Hovedstaden førte til en voldsom forpligtelse til offentlige institutioner og storslåede bygninger. I løbet af 1800-tallet, Washington ved fem universiteter – ud over flere forskningsinstitutioner (herunder den berømte Smithsonian Institution).

Blandt seværdighederne i Washington høre de vigtige offentlige bygninger – primært embedsbolig præsident, Det Hvide Hus, men også blandt andet den imponerende Capitol med sin smukke kuppel – hvor de seks meter høje ‘Statue of Freedom “sidder på toppen.Andre historiske bygninger, opført af klassiske modeller, Højesteret (Supreme Court) og flere offentlige bygninger – herunder det amerikanske forsvarsministerium Pentagon. Der er også en række andre storslåede bygninger i den klassiske stil i Washington, som i modsætning til andre amerikanske byer, ikke skyskrabere.

The Mall område med sine smukke parker og fantastisk arkitektur, er også en turistmagnet. Her finder vi sådan Washington Monument, der består af en 170 m høj obelisk. Området er også Lincoln Memorial, der minder om en græsk marmor tempel – hvor der er en kæmpe statue af Abraham Lincoln. Herfra og på tværs af Potomac-floden, kan man følge broen “Arlington Memorial Bridge” til “Arlington National Cemetery” – den berømte honorære kirkegård, hvor mange berømte amerikanere er begravet. Det skal også bemærkes, at Washington har en af ​​de største kirker – Washington Cathedral.

Washington er, naturligt nok, er også en af ​​Amerikas vigtigste kulturbyer. Der er en række af berømte kulturelle institutioner, som tiltrækker mange besøgende. Dette indbefatter National Gallery of Art – en af ​​verdens største kunstsamlinger, National Collection of Fine Art, Freer Gallery of Art og National Portrait Gallery. Nævnes skal også John F. Kennedy Center for Performing Arts (hvor både opera, koncert og teater scener).

Andre store kulturelle attraktioner omfatter Nationalmuseet og Det Nationale Air and Space Museum. Desuden Washington har en af ​​verdens største bibliotek, Library of Congress (Library of Congress) – og en af ​​Amerikas bedste orkestre (National Symphony Orchestra).

Byen har to store lufthavne – Washington Dulles International Airport, der ligger 42 km vest for byens centrum og Ronald Reagan Washington National Airport. Det er 7 km syd for byen.

Menu