Billeje Mexico

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mexico

Find den bedste pris på biludlejning i Mexico ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mexico. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mexico guide

Billeje Mexico

Biludlejning Mexico

Mexico er den sydligste land i Nordamerika, der dækker et areal på næsten 2 millioner km ². Det har kystlinje mod vest af Stillehavet og mod øst af den Mexicanske Golf og Caribien.   Landet har en fælles grænse med USA mod nord og Guatemala og Belize mod sydøst.Det er lidt over 112 millioner indbyggere (2010) i Mexico. Omkring 20 millioner af disse mennesker bor i og omkring hovedstaden Mexico By (Ca. 9 millioner i selve byen).Landets højeste punkt er vulkanen Pico de Orizaba.

Andre større byer i Mexico: Guadalajara (4,4 millioner i hovedstadsområdet), Monterrey (4 millioner), Puebla (2,7 millioner), Toluca (1,8 millioner), Tijuana (1,7 millioner) og Leona (1,6 mio.)

Mexico er et land, der er meget rig på fund fra oldtiden. Blandt resterne af den gamle aztekerkulturen finder vi det imponerende Pyramid of the Sun i den gamle Teotihuacan. Det er dateret til 200 er. Der er også mere antikke arv – herunder den cirkulære pyramide i Cuicuilco fra omkring år 300 f.Kr.Kr.

Landskab og klima i Mexico er meget forskelligartet, fra en tør, ørkenlignende landskab i nord til tropiske regnskove i syd. Der er også betydelige bjergområder, hvor det højeste punkt, Pico de Orizala, projektering 5   700 meter over havets overflade.De væsentlige, vand-rige flod Rio Bravo / Rio Grande munder ud i Den Mexicanske Golf, som udgør grænsen mellem Mexico og USA.

Mexicos vigtigste lufthavn er Benito Juarez Internationale Lufthavn, som ligger i hovedstaden Mexico City.En anden større lufthavn er Hermanos Serdán International Airport nær byen Puebla.

Menu