Billeje Tampa

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Tampa

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tampa

Find den bedste pris på biludlejning i Tampa ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tampa. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tampa guide

Billeje Tampa

Biludlejning Tampa

Tampa er placeret på Bay Tampa Bay på den Mexicanske Golf, i den amerikanske stat Florida. Befolkningen i byen er omkring 340.000 (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 2,8 millioner.

Tampa er en stor handel center og industriby – men sandsynligvis forbundet primært med den omfattende turisme i området.

Spanierne erobrede området allerede i 1500-tallet, men det var først i midten af ​​1800 tallet Tampa voksede som en by. Vækst, imidlertid ikke vente lidt, men efter 2 Verdenskrig byen til en formidabel ekspansion periode.

Tampa har en række spændende attraktioner at byde på, herunder Ybor City – en by distrikter, der var centrum for byens store cigar produktion, men som i dag har et livligt natteliv med mange barer og klubber. Områdets ægthed er bevaret de gamle cigarfabrikker er der stadig. En mere upscale natteliv distriktet er i Channelside, som forfatteren Flere gourmet-restauranter.

Derudover er der også mange store oplevelser for familier i Tampa. Det gælder først og fremmest theme park “Busch Gardens”, som fokuserer på Afrika. Her kan du både nyde et udvalg af afrikanske dyr og bruge en eller flere af parkens mange rutsjebaner. I nærheden Adventure Island, et kæmpe vandland.

Tampa mest berømte promenade er 7 km lang fortov Bayshore Boulevard, hvor synspunkter er fabelagtig. Dette vil være verdens længste ubrudte fortovet.

Ellers Tampa kendt pirat festival “Gasparilla Festival”, som afholdes hvert år i januar. Så er der masser af mennesker, med en båd processioner som den vigtigste attraktion.

Den nærmeste lufthavn er Tampa International Airport, der ligger 11 km vest for centrum.

Menu