Billeje Phoenix

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje Phoenix

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Phoenix

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Phoenix fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Phoenix gennem os.

Phoenix guide

Bilutleie Phoenix
Phoenix Biludlejning

Phoenix ligger på Salt River og er hovedstaden og største by i den amerikanske stat Arizona. I selve byen er der omkring 1,6 millioner indbyggere, mens befolkningen i hele hovedstadsområdet er omkring 4,2 millioner (2010).

Grundlagt i 1867, Phoenix har været hovedstad i Arizona siden 1912. Det særlige navn er blevet givet, fordi det steg op som en “Bird Fønix” fra gamle indianske ruiner. Der har været indisk bosættelse i dette område siden omkring 300 f.Kr. Kr.

Byen, der ligger i en tør (men kunstigt vandede) dal – “Valley of the Sun” – har siden 2. Anden Verdenskrig mere end tigange sin befolkning. Denne vækst er sket i takt med en øget landbrugsproduktion (især af citrusfrugter og bomuld) samt en betydelig vækst inden for elektronik-, luft- og rumfartsindustrien.
Det varme klima har også tiltrukket mange pensionister, der har etableret deres egne distrikter som “Sun City” og “Sun City West” i udkanten af byens centrum.

Phoenix – “Valley of the Sun”
Arizona Capitol Museum i Phoenix.

Attraktioner

Der er en række spændende museer i Phoenix – herunder “Phoenix Art Museum“, “Heard Museum” – med udstilling af kunsthåndværk, instrument museum “Musival Instrument Museum”, “Arizona Mining & Mineral Museum” samt et separat museum for børn, “Phoenix Børnemuseum”. Børn vil sandsynligvis også nyde et besøg i zoologisk have “Phoenix Zoo”.

En anden populær beeth erørkenen Botanisk Have– en stor botanisk have med planter tilpasset ørken forhold.

Udforsk Phoenix med biludlejning

Folk i Arizona kalder deres tilstand “The Grand Canyon State”, og landskabet har den dominerende rolle i Arizona identitet. Her vil du genkende en masse, hvis du har set film om det vilde vesten. Hvis du er i Phoenix og har en udlejningsbil, er der en række rides, som du bør få med dig. Det er nemt og nemt at flytte på de gode veje, men husk, at udlejningsbilen skal have aircondition, der er i god stand. I Arizona er det varmt og tørt hele året rundt. Her er nogle forslag til, hvad du kan opleve.

Sedona er kendt for sine rød-orange bjergsider.

Sedona – Spa og vin by i Arizona smukkeste landskab

Sedona er en lille by med kun 10.000 indbyggere,kendt for sine unikke og smukke omgivelser. Det er beliggende inde i et ørkenlandskab præget af stejle klipper og dybe kløfter, hvor bjergsiderne er røde og orangefarvede sandsten rige på jern. Her er det populært at stoppe med at tage guidede ture i landskabet,lære om kultur og historie, deltage i en af de mange festivaler, der afholdes i byen, eller nyd kurbade og fremragende restauranter. Der produceres gode vine i distriktet, og vinsmagning er en af Sedonas mest populære aktiviteter.

 • Fra centrum af Phoenix til Sedona, er det omkring 115 miles. Uden stop undervejs kan du forvente, at biludlejningskørslen tager 1 time og 50 minutter.
De fem-etagers hjem er hugget ind i bjergsiden af Sinagua folk.

Montezuma Slot – Imponerende 100’s klippehus

Montezuma Castle ligger i Camp Verde, Arizona, og er et boligkompleks bygget af Sinagua-folket ca. mellem det 12. Boligerne er hugget ind i klippeflade, og er på fem etager. Derinde var der omkring 60 værelser på de fleste, og det menes, at omkring 20 til 50 mennesker boede i hvert værelse. Der er flere sådanne klippeboliger i området, der er bygget af de oprindelige folk i Nordamerika, men Montezuma Castle betragtes som den bedst bevarede. Et besøg her omfatter normalt en tur gennem komplekset med en guide,en rundvisning i National Monument’s museum og et godt måltid udendørs på bredden af den nærliggende Beaver Creek River.

 • Montezuma Castle National Monument ligger 100 km nord for Phoenix og på vejen til både Sedona og Flagstaff. Køretiden er lige under 1 time og 30 minutter.
I Bisbee er det muligt at besøge de nedlagte guldminer.

Bisbee – En autentisk og historisk mineby

Hvis du er i Arizona og ønsker at opleve noget ægte amerikansk, bør et besøg i Bisbee være højt på listen. Den lille by på grænsen til Mexico har kun 5500 indbyggere. Det blev grundlagt i 1880’erne af guldgravere, der bosatte sig i dette mineralrige område. I centrum finder du gamle og små murstenshuse, der er velbevarede, og som giver et autentisk indtryk af, hvad livet i byen var som for 140 år siden. Bisbee har vundet priser som den bedst bevarede historiske by i USA,og betragtes som et livligt og venligt sted at besøge. Der er en række spændende aktiviteter der, kan du besøge de nedlagte miner,og byen har en række gode spisemuligheder, der serverer traditionelle retter. Der er også mange festivaler i Bisbee, inden for alle former for kulturelle genrer. Bemærk, at på vejen fra Phoenix til Bisbee vil du passere Tombstone, en anden by, som mange kender fra film og bøger om det vilde vesten.

 • Fra centrum af Phoenix til Bisbee er det omkring 330 kilometer. Uden at stoppe tager drevet ca. 3 timer og 10 minutter.

Grand Canyon – Et af verdens vidundere

Grand Canyon er absolut et af de største vartegn i USA. Her har Colorado-floden været eroderer i hundreder af millioner af år, hvilket skaber en 270-mile korridor i landskabet. På sit dybeste, kløften er omkring 1800 meter, og på sit bredeste omkring 29 kilometer. Urinveje i Nordamerika beboede området tusinder af år siden og indtil moderne tid. Ned i kløften er der et rigt dyreliv, og selvfølgelig god adgang til vand og andre ressourcer. Desuden gav kløften husly for både fjender og naturens kræfter. Hele Grand Canyon er inden for grænserne af Arizona, og det er nemt at komme her fra Phoenix, hvis du har en udlejningsbil. Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bo på et af de mange hoteller i udkanten af kløften, skal du bestille på forhånd.

 • Fra Phoenix til Grand Canyon Visitor Center, med yavapai punkt udsigt og Mather Point i nærheden, er det omkring 220 miles. Køretiden uden stop er ca. 3 timer og 30 minutter.
Colorado River har været eroderer i hundreder af millioner af år, hvilket skaber en 270-mile korridor i landskabet.
Meteorkrateret fandt sted for omkring 50.000 år siden.

Meteor Crater – Stop ved, hvis du skal til månen

Som navnet antyder, er meteorkrateret Natural Landmark naturligvis et meteorkrater. Selve krateret fandt sted for omkring 50.000 år siden– da en meteor fandt det for godt til at lande der. Kollisionen menes at have haft en kraft svarende til over 20 millioner tons dynamit (TNT). Krateret, at kollisionen skabte har en omkreds på omkring 1200 meter og er 170 meter på sit dybeste. For dem interesseret i geologi, kan det nævnes, at ned i krateret vil du se flere jordlag, der blev skabt omkring 250 millioner år siden. Ud over at fungere som en uddannelse jorden for NASA astronauter,Meteor Crater er en af de vigtigste vartegn i Arizona. Der er et meget moderne besøgscenter, hvor du kan lære mere om krateret og få et godt måltid på The Blasted Bistro.

 • Meteor Crater National Landmark ligger omkring 300 kilometer nord for Phoenix. Drevet uden stop vil tage dig omkring 2 timer og 45 minutter.
Byen har heller ikke særlig tæt trafik, heller ikke i myldretiden.

Parkering og trafik med biludlejning

I downtown Phoenix, er der en god del af parkeringspladser i gaderne, der er gratis at sætte din bil på, men begrænset til to timer ad gangen. Der er også mange af de tilgængelige gebyrer. Disse er markeret med skilte, og du betaler et relativt rimeligt gebyr på parkometre. Der er også mange garagefaciliteter i byen, ud over det faktum, at de fleste store hoteller har parkeringspladser også for dem, der ikke er gæster på hotellet. Også her vil omkostningerne være relativt overkommelige, sammenlignet med mange andre større byer i USA.

Navigering amerikanske byer som Phoenix er ofte meget let. Her går alle gaderne firkantet, og så længe du ved, hvilken retning du går i, er der ikke meget fare for at køre galt. Skiltningen er også god. Byen har heller ikke særlig tæt trafik, heller ikke i myldretiden. Bemærk, at enkelte veje har såkaldte “HOV-baner” (High Occupancy Vehicle baner), det vil sige separate baner for dem, der er mere end to i bilen (chauffør plus mindst 2 passagerer). Hvis du er færre end tre i bilen, risikerer du en bøde, hvis du kører i et HOV-felt.

Phoenix Sky Harbor International Airport betjener over 20 millioner passagerer om året.

Lufthavn

Den største lufthavn uden for Phoenix, Arizona, kaldes officielt Phoenix Sky Harbor International Airport. Det er rangeret som den 44. mest trafikerede i verden, der betjener over 20 millioner passagerer om året. Lufthavnen bruges til både militær og civil lufttrafik. Selv om der kun er to operationelle terminaler på Sky Harbor, kaldes disse Terminal 3 og Terminal 4. Terminal 1 og 2 er blevet lukket, og lufthavnsmyndighederne besluttede, at de resterende to terminaler skulle beholde deres nummerering.

Alle de virksomheder, der tilbyder biludlejning på Sky Harbor er placeret i et separat center. Dette ligger i en afstand over de to terminalbygninger. Du kan gå der, men den nemmeste måde at komme dertil er at tage shuttle bus mærket “Udlejningsbil Shuttle”. Bussen kører kontinuerligt, når lufthavnen er åben og stopper uden for ankomsthallen i begge terminalbygninger. Fra i dag vil du finde 14 biludlejningsfirmaer i lufthavnen i Phoenix, herunder internationale virksomheder som Thrifty, Hertz, Alamo, Sixt, National, Enterprise, samt flere amerikanske virksomheder.

 • Phoenix Sky Harbor International Airport ligger blot 5 km fra phoenix centrum, og det er meget nemt at finde her. Den normalt køretid vil være mellem 5 og 10 minutter.