Billeje Phoenix

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Phoenix

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Phoenix

Find den bedste pris på biludlejning i Phoenix ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Phoenix. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Phoenix guide

Billeje Phoenix

Biludlejning Phoenix

Phoenix er placeret på floden Salt River, og er hovedstad og største by i den amerikanske stat Arizona. Selve byen er hjemsted for omkring 1,6 millioner mennesker, mens befolkningen i hele byområdet er omkring 4200 tusind (2010).

Phoenix blev grundlagt i 1867 og har været hovedstad i Arizona siden 1912. Den unikke navn af byen har, fordi det opstod som en “phoenix” fra de gamle indiske ruiner. Det har været Native American afregning på dette område siden omkring år 300 f.Kr. Kr.

Byen, der ligger i en tør (men vandede arealer) dal – “Valley of the Sun” – har siden 2 Verdenskrig mere end det tidobbelte dens befolkning.Denne vækst har været i overensstemmelse med en stigning i landbrugsproduktionen (især citrusfrugter og bomuld), og en betydelig vækst i elektronik, luft-og rumfartsindustrien.

Det varme klima har også tiltrukket mange pensionister, der har etableret deres egne kvarterer som “Sun City” og “Sun City West” i udkanten af ​​byen.

Der er en række interessante museer i Phoenix – herunder “Phoenix Art Museum”, “Heard Museum” – en udstilling af kunsthåndværk, instrument museum “Musival Instrument Museum”, “Arizona Mining & Mineral Museum” samt et museum for børn, “Phoenix Børnenes Museum “. Børn vil sandsynligvis nyde glæden ved et besøg i zoo “Phoenix Zoo”.

En anden populær destination er “Desert Botanical Garden” – en stor botanisk have med planter, der er tilpasset til ørkenforhold.

Den nærmeste lufthavn er Phoenix Sky Harbor International Airport, som ligger 5 miles sydøst for centrum.

Menu