Billeje Buffalo

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Buffalo

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Buffalo

Find den bedste pris på biludlejning i Buffalo ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Buffalo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Buffalo guide

Billeje Buffalo
Biludlejning Buffalo

Buffalo er placeret i den nordøstlige USA, og er den næststørste by i staten New York.Buffalo har 261.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,2 mio.

Buffalo er placeret på Lake Erie-søen, og er en del af amtet Erie County. Buffalo er en moderne havn, kommercielle og industrielle by og en vigtig transport hub.

Byen har også universitet – med omkring 30.000 studerende.

Buffalo har mere end 50 private og offentlige kunstgallerier – hvoraf den mest berømte er “Albert Knox Art Gallery.” Det har en samling af moderne kunst i verden, og her kan du også se værker af Picasso, Matisse og Miró.

En populær attraktion i Buffalo er 115 meter høj rådhuset i art deco-stil i 1932. City Hall er åben for offentligheden, og i 25 etage er oberservasjonsdekket “Buffalo City Hall Observation Deck”. Dette giver de besøgende en fantastisk udsigt over byen.

Andre turistattraktioner omfatter Buffalo St. Joseph-katedralen i 1862, Church of Holy Trinity i 1928, Buffalo Museum of Science – med udstillinger, antropologi, botanik og zoologi, og zoo Buffalo Zoo – hvis en sådan se løver, tigre og bjørne.

Byen har ellers en botanisk have, en japansk have, marine museum med udstillinger af krigsskibe, luftfart museum og akvarium.

omkring 36 miles nordvest for Buffalo er Niagara Falls – et af naturens største vidundere. Her kan du opleve de imponerende vandfald – og “Horseshoe Falls” (beliggende i Ontario, Canada ) er den største af dem alle.Denne vandfald er de 792 meter bred og 52 meter høj.

Buffalo Niagara International Airport ligger 16 miles nordøst for centrum.