Billeje Minneapolis

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Minneapolis

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Minneapolis

Find den bedste pris på biludlejning i Minneapolis ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Minneapolis. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Minneapolis guide

Billeje Minneapolis

Biludlejning Minneapolis

Minneapolis ligger i staten Minnesota, nærmere bestemt Mississippi-floden. Byen har omkring 400.000 indbyggere (2011), men er efterhånden fusioneret med Saint Paul (statens hovedstad). Alt i alt, dette byområdet (“Twin Cities”) omkring 3,5 millioner indbyggere. Mange af dem er af skandinavisk og tysk afstamning.

St. Anthony Falls, der ligger i Minneapolis, har gennem hele sin historie været vigtigt som drivkraft for omfattende savværk og fræseoperationer – som stadig har næringsværdi. “The Grain Exchange” (Corn Exchange) er en af ​​de største korn markeder for kontant salg over hele verden. Minneapolis er ellers en større transport-hub og uddannelsescenter.

Minneapolis blev en by i 1867 og blev fusioneret med den nærliggende by St. Anthony i 1872. Universitetet blev grundlagt i 1851 – og i begyndelsen af ​​1900-tallet var Symphony Orchestra, en af ​​Amerikas grundlagt mest berømte,. I alle Minneapolis har en meget aktiv og varieret kulturliv.

Mange af de mest populære attraktioner i Minneapolis er relateret til friluftsliv. I forhold til de mange søer i byen region er en række smukke parker. Den mest berømte (og mest besøgte) er Lake Minnetonka – og i Loring Park vil blive fejret 17 Maj hvert år. Minneapolis er faktisk de “norske fans” af alle amerikanske byer. Byen har også sin “Norge House”.

Ellers skal det bemærkes, at byen har flere teatre og museer, og mange turister finder vej til det spændende kunstmuseum “Minneapolis Institute of Arts.” Familier med børn vil også gerne bringe et besøg i den store forlystelsespark “Valley Fair Amusement Park”.

Den nærmeste lufthavn er Minneapolis – Saint Paul International Airport, der ligger 17 km syd for byen.

Menu