Billeje Missoula

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Missoula

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Missoula

Find den bedste pris på biludlejning i Missoula ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Missoula. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Missoula guide

Billeje Missoula
Biludlejning Missoula

Missoula er en forholdsvis lille by i Missoula dalen i den amerikanske stat Montana. Byen har omkring 67.000 indbyggere (2011), og er et kommercielt og industrielt centrum – foruden en række medievirksomheder er placeret her. Missoula har også sit eget universitet.

Arkæologiske undersøgelser viser, at folk boede i dalen så tidligt som i slutningen af ​​den sidste istid. I 1700-tallet flokkedes franske pels jægere her. Mange af dem blev udsat for baghold fra lokale indianerstammer, og fik at vide, at den smalle indgang til dalen, så var fyldt med menneskeknogler senere, den franske døbt det “Helvedes port”. Dette navn blev brugt indtil byen blev omdøbt til Missoula i 1866. Derefter skød den økonomiske udvikling momentum, og byen var et centralt element i denne del af Montana.

To af de største industrier i Missoula, turisme og bryggeriet operationer. Der er en række af store og små bryggeri i byen.

Det regelmæssigt arrangeret flere kulturelle festivaler i Missoula – primært i film og litteratur – og byen er også kendt for sine mange årlige markeder, herunder “Missoula landbrugerens marked” og “Folkets Market” (med salg af kunst og kunsthåndværk).Byen har også to meget aktive teatre.

Ellers Missoula flere interessante museer at vise, bl.a. Kunst og Kultur Museum “The Montana Museum”, det historiske museum “Historic Fort Missoula”, “Rocky Mountain Museum of Military History” og “Northern Rockies Heritage Center”.De sidstnævnte to museer afspejler dels Missoula nærhed til bjerge Rocky Mountains.

Den nærmeste lufthavn er Missoula International Airport, der ligger 7 km nordvest for byen.