Billeje Atlanta

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Atlanta

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Atlanta

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Atlanta fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Atlanta gennem os.

Atlanta guide

Bilutleie Atlanta
Atlanta Biludlejning

Det er hovedstaden og største by i staten Georgien.
Byen her har omkring 420.000 indbyggere, mens hele byregionen har en befolkning på over 5,2 millioner.

Atlanta blev grundlagt i 1837 som et jernbaneknudepunkt. I dag er byen et førende finansielt og kommercielt center for den sydvestlige del af USA,og har alsidig industri. Flere store virksomheder har deres hovedkvarter i Atlanta, herunder Coca Cola Company og CNN nyhedskanal.

Atlanta har mere end 20 universiteter og gymnasier, og er også et vigtigt kulturelt og convention center. Byen var vært for Sommer-OL 1996.

Attraktioner

Atlanta er en populær turistby og har mere end 35 millioner besøgende årligt. Bybilledet er domineret af moderne skyskrabere og højhuse, og i byens centrum finder du gode indkøbsmuligheder med butikker og indkøbscentre.

Den zoologiskehave ” Atlanta Zoo“, akvarium “Georgia Aquarium” samt forlystelsespark “Six Flags over Georgia” er populære turistattraktioner for hele familien. Atlanta har også teatre, opera og talrige kunstgallerier.

Atlanta har utallige museer – herunder et museum, der afsættes til Jimmy Carters liv. Martin Luther King Jr. Museum kan også anbefales til et besøg. Ellers har byen et jødisk museum, flere historiske museer, et papirmuseum, et naturhistorisk museum, et planetarium samt en botanisk have.

Atlanta bybilledet er domineret af moderne skyskrabere. I byens centrum er der gode indkøbsmuligheder.

Udforsk Atlanta med biludlejning

De fleste mennesker, der er på ferie i USA, undtagen i store byer som New York City,bruge biludlejning til at komme rundt. Det kan betyde mange timer bag rattet, da USA er et ret rummeligt land. Samtidig er det nemt at køre i USA. Her er der motorveje mellem de fleste steder, og med gode spisemuligheder overalt på kørebanerne. Se også på kortet og på internettet, før du kører lange etaper. Ofte er der spændende steder at stoppe undervejs.

Alpharetta Rådhus – en af de mange historiske bygninger i byen.

Alpharetta – En historisk og autentisk sydlig by

Alpharetta er en af atlantas forstæder. Den lille by har et center med en god del af historiske bygninger, der er velbevarede og betragtes som et af statens mest beboelige steder at besøge. Her er der koncerter næsten hver dag. Der er musik og kulturelle festivaler ofte afholdes, byen har mere end 200 gode spisesteder, bryggerier, barer og et natteliv med en god atmosfære, samt masser af grønne områder og muligheder for udflugter i naturen. Det er også en kort afstand til Atlanta, hvilket gør det nemt at besøge en mere autentisk del af staten Georgia.

  • Det ligger kun 30 km fra Atlantas centrum til Alpharetta. Så længe du undgår myldretidstrafik, vil drevet tage dig fremad om ca. 30 minutter.
I Helen har de indført love, der dikterer, at alle bygninger skal være i bayersk byggestil.

Helen – En “tysk” bjergby i Nordstoren

I mange byer i USA, beboere er meget bekymrede over deres oprindelige rødder. Dette kan især være tilfældet for Helen, en amerikansk bygget lille by med knap 600 indbyggere. Der har de indført love, der dikterer, at alle bygninger skal være i bayersk byggestil. Oktoberfest er en selvsag i byen, og har været afholdt i over 50 år i træk. Helen er også op i Appalachian Mountains, bjergkæden, der strækker sig hele vejen op til Canada. Her finder du masser af spændende ting at lave i naturen, især for familier, der rejser sammen. Det kan virke lidt Disneyland-lignende med en bayersk by i USA, men stadig Helen er en oplevelse, du bør se, om du rejser til Georgien.

  • Fra downtown Atlanta, er det omkring 90 miles til den alpine landsby Helen. Du kører over halvdelen af afstanden på motorvejen og skal beregne cirka 2 timer og 10 minutter på turen.
I Nashville handler det mest om musik, og du kan opleve levende musik hver aften.

Nashville, Tennessee – Usa’s musikhovedstad

Nashville anses af mange for at være USA’s musikhovedstad– og ikke kun i form af countrymusik. Dette er en storby, der er fanget i en lille krop. Indbyggerne er søde og hjælpsomme, seværdighederne er mange, og du kan ikke vade ind i gode barer og pubber med levende musik hver eneste nat. Mange af byens scener er legendariske, hvilket baner vejen for en række berømte kunstnere. Byen er også kendt for at have mange gode spisesteder,spændende museer (hvoraf mange er fokuseret på musik), og det meste af det er relativt overkommeligt her i forhold til resten af landet. Bemærk, at der er mange amerikanere, der går til Nashville i weekenden. Du ønsker måske at planlægge en tur i løbet af ugen, selv i forhold til trafikken på vejene.

  • Der er 250 miles mellem Atlanta og Nashville. Du kører hele strækningen af motorvejen, og uden at stoppe turen vil normalt tage omkring 4 timer.

Savannah – “Hjemby” af Forrest Gump

Savannah er den ældste by i staten Georgia, grundlagt i 1733. Det tiltrækker mange besøgende, dels fordi det har et dejligt center med mange gamle og ærværdigebygninger med brostensbelagte gader, store parker og berømte vartegn. Savannah er også kendt for sine mange og fine sandstrande beliggende på Tybee-øerne uden for byens centrum (du når flere af dem i bil). Dette er også en af USA’s bedste byer, når det kommer til mad. Nærheden til Atlanterhavet betyder god adgang til frisk fisk ogskaldyr, som du får serveret i rigelige portioner på byens mange gode restauranter.

  • Det er ret præcist 250 miles fra Atlanta til Savannah, hvor hele turen går på motorvejen. Hvis du kører uden et stop, vil det tage dig omkring 4 timer.
Savannah tilbyder flere store parker som Forsyth Park.
Trafik i Atlanta kan være ganske heftig og i myldretiden er det en fordel at forlade bilen stående.

Parkering og trafik med biludlejning

Atlanta er blandt de billigste større byer i USA at parkere i. Byen har også et meget stort antal parkeringspladser i forhold til antallet af biler på vejene. Du vil finde parkering på gaden overalt, men bemærk venligst, at det ikke er så sikkert på alle steder. Nogle områder af byens centrum kan forekomme, selv om statistisk det normalt går godt. Bring alle de værdigenstande fra bilen og chancerne for indbrud er meget lav. Hvis du vil bo i lang tid i byen med biludlejning, kan det være en god idé at downloade ParkWhiz app. Det viser tilgængelige parkeringspladser og parkeringshuse, og fortæller dig, hvad priserne er.

Trafikken i Atlanta beskrives som ret heftig i myldretiden. Der kan være lange køer, med en masse aggressive bilister på vejene. Byen er vokset betydeligt i de senere år, hvilket bidrager til problemet. Du undgår det værste ved at forlade bilen i de timer, hvor folk går til og fra arbejde. Bemærk venligst, at du kan få en bøde i staten Georgien, hvis du kører for langsomt i venstre fil på motorvejene. Du kan også få en bøde, hvis der er åbne flasker eller dåser, der indeholder alkoholholdige drikkevarer inde i bilrummet, selv om drikken opbevares af en passager.

Lufthavnen i Atlanta er verdens største målt i antallet af passagerer.

Lufthavn

Den største lufthavn i Atlanta hedder Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, opkaldt efter to af byens tidligere borgmestre. Lufthavnen er verdens største målt i antal passagerer, og er forbundet til 150 byer på hjemmemarkedet i USA, og over 70 byer andre steder i verden. Fra Kun Paris får lufthavnen i Atlanta næsten 900.000 passagerer om året.

På trods af størrelsen af Hartsfield-Jackson Lufthavn er det relativt nemt med biludlejning der. Alle biludlejningsfirmaer er bundtet ind i et separat center (RCC – Udlejningsbil Center) åben 24 timer i døgnet. Centret er forbundet til lufthavnsterminaler og parkeringspladser via et separat effektivt transportsystem (SkyTrain). Fra 2020 er der 13 biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Disse er mange af de internationale virksomheder som Avis, Alamo, Sixt, Budget og Hertz, samt flere lokale og amerikanske, såsom Payless og Dollar Rent A Car.

  • Hartsfield-Jackson ligger kun 16 km syd for centrum med en køretid på ca. 15 minutter.