Billeje San Diego

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA
 4. chevron_right
 5. Billeje San Diego

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Diego

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i San Diego fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i San Diego gennem os.

San Diego guide

Bilutleie San Diego
San Diego Biludlejning

San Diego er beliggende i den amerikanske stat Californien, ikke langt fra grænsen til Mexico, og er en by med omkring 1,3 millioner indbyggere (2010). Der bor omkring 100.000 mennesker i hele storbyområdet. tre millioner.

Byens havn betragtes som en af de bedste og vigtigste i Californien, og her er også en af den amerikanske flådes største flådebaser. San Diego har også nogle industrier, herunder 2015-16 sæsonen. inden for rumfarts- og raketproduktion samt elektronik.

Byens historie begyndte en dag i 1602, da en spansk opdagelsesrejsende i land og døbte stedet San Diego efter saint Didakus. Den officielle grundlæggelse skete dog først i 1769 – selv da under spaniernes auspicier. San Diego mistede dog sin bystatus i 1852 efter flere års mexicansk dominans – men byen blev derefter genopbygget af amerikanerne 3 miles længere sydpå – og gik ind i en stærk periode med vækst.

Attraktioner

San Diego kan prale af en række store turistattraktioner – herunder to af verdens mest berømte zoologiske haver,San Diego Zoo og San Diego Wild Animal Park. Der er også en afdeling af forlystelsesparkkæden “Sea World” i byen.

Desuden er San Diego kendt for sine utallige strandstrande, herunder Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

Balboa Park er også en populær retssag. Det er det største offentlige grønne område i San Diego og dækker et areal på 4,9 km². Inkluderet i parken er også en række kulturelle institutioner og museer. Balboa Park blev etableret i 1868 og ligger tæt på San Diego Zoo. Hvad mere er, Mission Bay Park skal nævnes – den største menneskeskabte vandland i USA. Der tilbydes en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med vand samt gode vandrestier og legepladser for børn. Omkring 15 millioner besøgende besøger Mission Park årligt.

Balboa Park er det største offentlige grønne område i San Diego.

Udforsk San Diego med biludlejning

San Diego ligger syd for Los Angeles,og lige ved grænsen til Mexico. Byen er ikke dårligt at tage på ferie til, og indeholder et rigt udvalg af gode spisesteder, aktiviteter, seværdigheder samt gode strande og badeliv. Men de fleste mennesker, der kommer her bruger en masse tid på at udforske området omkring byen. I det sydlige Californien er der uendelige muligheder for forlystelser til eventyrlystne steder.

En af Californiens bedste badebyer er byen La Jolla.

La Jolla – En af Californiens bedste badebyer

La Jolla er et boligområde og strandområde beliggende lige nord for centrum af San Diego. Det er kendt for blandt andet at have flere uddannelsesinstitutioner, såsom University of California San Diego, flere forskningsinstitutioner, og en base for en række kendte virksomheder. Mest berømt, La Jolla er stadig for sine fine sandstrande,hvoraf nogle er flere kilometer lang. Det er populært at rejse her i weekenden, både til svømning, og for at nyde det behagelige liv i området. Du vil finde flere gode restauranter her, shoppingmulighederne er meget gode, og i La Jolla er der meget at gøre for folk i alle aldre. En af USA’s bedste golfbaner ligger tæt på stranden, der er et legoland her, du finder et akvarium og vandland med sæler og søløver i La Jolla, og San Diego Zoo ligger en kort køretur derfra.

 • La Jolla ligger kun 20 kilometer nord for Down Town i San Diego. Køretiden vil være omkring 20 til 25 minutter, hvis du ikke gør turen i midten af myldretiden.
I Tijuana afholdes parader og festivaler hele året rundt.

Tijuana – Tag en tur til Mexico

Hvis du ønsker at opleve en stor kontrast til USA og Californien, bare tage en kort køretur til Mexico. Lige over grænsen er storbyen Tijuana, som byder over 10 millioner besøgende om året fra San Diego. Mange af disse går over grænsen for at opleve Tijuanas pulserende natteliv. Men byen har mere end nok til at tilbyde også for familier, eller dem, der kan lide at sove om natten. Her får du fremragende mexicansk køkken tilberedt på den traditionelle måde,vil du finde mange museer og kulturelle centre, parader og festivaler afholdes hele året rundt, og byen har en endeløs strand med en travl badeliv.

 • Det er ikke mere end 30 kilometer fra downtown San Diego til centrum af Tijuana i Mexico. Medmindre du er nødt til at tilbringe lang tid på grænseovergangen, vil det tage dig omkring 25 til 30 minutter at køre der med biludlejning.
Carlsbad er det perfekte sted for badeferie med familien.

Carlsbad – Golf og badeby mellem LA og San Diego

Denne lille kystby ligger en kort køretur fra San Diego, mod Los Angeles. Det tyske navn skyldes det faktum, at her vil du finde kildevand, der har nogle af de samme egenskaber som vandet i den oprindelige Carlsbad i dagens Tjekkiet (Karlovy Vary på tjekkisk). Byen er i dag mere kendt som en suveræn udvej, for ikke at nævne dens forbindelse til sporten golf. Flere af verdens største producenter af golfudstyr stammer fra Carlsbad. Der er naturligvis også mange golfbaner i og omkring byen. Her er badelivet også rigtig godt. Byens lange strand er ren og pæn, med spisesteder, barer og caféer overalt. Carlsbad er meget familievenlig og harmange aktiviteter, der henvender sig til børn, såsom akvarium og Legoland.

 • Fra San Diego til Carlsbad, er det omkring 35 miles, hvis du holder dig til I-5 N motorvejen.

Palm Springs – Ferie paradis og ørken oase

Palm Springs Resort ligger kun en kort køretur fra både San Diego og Los Angeles, hvor man begiver sig ind i landet mod Joshua Tree National Park. Byen er ikke så stor, med kun 44.000 indbyggere, men det byder velkommen til omkring 1,8 millioner besøgende hvert år. Næsten alle Palm Springs er fokuseret på turisme. Der er over 200 hoteller og andre ejendomme i byen, over 100 spisesteder, og byens centrum er et mekka for dem, der kan lide at shoppe. Palm Springs tiltrækker også mange kulturelt interesserede mennesker i alle aldre. Her er der alle former for festivaler, hvor den mest berømte er musikfestivalen Coachella. Det er også populært at tage aktive ferier i Palm Springs. I byen finder du alle former for sportsarenaer, og området har den største tæthed af golfbaner i hele Californien.

 • Den hurtigste af flere køreruter mellem San Diego og Palm Springs kører på I-15 N motorvejen, via Temecula og Moreno Valley. Afstanden er derefter 225 kilometer, og køretiden uden at stoppe vil være omkring 2 timer og 10 minutter.
Palm Springs har den største tæthed af golfbaner i hele Californien.
Den største by i Californien er fyldt med aktiviteter og seværdigheder!

Los Angeles – Den glamour hovedstad i verden

Los Angeles er langt den største by i Californien, med omkring 13 millioner indbyggere. Her finder du ikoniske distrikter som Hollywood,Santa Monica, Beverly Hills og Venice Beach. Hvis du er i Californien og har en udlejningsbil, forkæle dig selv med en tur til glamour hovedstad. Mens du nemt kunne bruge flere uger på at udforske LA, vil du også have en masse tid i et par dage. For eksempel bo på et hotel på en af de berømte strande, tag en sightseeingtur i Beverly Hills,besøg Paramount Pictures Studios og Disneyland,og shoppe i Rodeo Drive. Hollywood-skiltet, Sunset Boulevard og Hollywood Walk of Fame er også blandt de mest populære seværdigheder. Hvis du er interesseret i kunst og kultur, LA er et mekka. Her finder du nogle af de mest berømte museer i verden, store kunstnere har regelmæssige koncerter, og du kan opleve alle mulige fine udstillinger, teaterproduktioner og shows.

 • Fra San Diego til Los Angeles, det er omkring 125 miles. Den hurtigste rute løber langs kysten, og du får en køretid på ca. 1 time og 45 minutter.
Trafikken i San Diego er mindre tæt end i andre lignende byer.

Parkering og trafik med biludlejning

I San Diego er det ret nemt at finde parkering i markerede rum i gaderne. Pladserne er underlagt et tillægsgebyr fra mandag til lørdag mellem kl. Du betaler på parkometre med enten mønter eller din mobiltelefon, hvis du downloader ParkMobile-appen. Priserne afhænger af, hvilken af byens 3 zoner at parkere i (rød, hvid og blå), og selvfølgelig er det dyreste i byens centrum. Der er også mere end nok parkeringspladser i byen. De fleste hoteller i byen af en vis størrelse har gode parkeringspladser, og disse er normalt også åbne for folk, der ikke er gæster på hotellet.

Trafikken i San Diego er mindre tæt end i byer som Los Angeles og San Francisco, men køer kan stadig være ret lange i myldretiden. Dette gælder især for motorveje, der går ind og ud af byens centrum. Trafik kan også opfattes som ganske hektisk, hvis du ikke er kendt i byen. Besøgende, der har masser af tid rådes til at bruge den rigtige vognbane så meget som muligt, hvis vejen har to baner. Hvis vejen har fire baner, hvilketer almindeligt på Motorveje ind og ud af byens centrum, bør du være i den anden vognbane fra venstre. Den inderste vognbane bruges helst af lastbiler og lignende, mens feltet længst til venstre bruges af dem med lidt tid.

San Diego International Airport tjener over 25 millioner passagerer om året.

Lufthavn

San Diego International Airport blev tidligere kaldt Lindbergh Field: Det er blandt de mest trafikerede i USA, der betjener over 25 millioner passagerer om året. Langt størstedelen af dette er fra indenlandsk trafik. Over 1 million af passagererne kommer fra internationale flyvninger. Hovedvægten her er direkte flyvninger, der kører fra Tyskland, Schweiz, England, Japan og Mexico, blandt andre.

Siden 2015 har alle biludlejningsfirmaer været samlet i et nyt center i lufthavnen. Tidligere måtte man finde hvert firmas kontor med forskellige shuttlebusser. I dag bruger du den samme shuttle bus, uanset hvilken terminal du ankommer eller forlader fra.

Fra i dag er der 14 forskellige virksomheder, der tilbyder biludlejning her. Disse omfatter internationale virksomheder som Hertz, Avis, Budget og Enterprise, samt flere kendte amerikanske spillere. Det er også relativt kort afstand til fire andre mindre amerikanske biludlejningsfirmaer, der har kontorer i nærheden af lufthavnen.

 • San Diego Lufthavn ligger lige ved siden af bugten North San Diego Bay, og næsten midt i byen. Afstanden til Down Town er kun 3,5 kilometer, og drevet tager ikke mere end 5 til 10 minutter.