Billeje San Diego

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje San Diego

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning San Diego

Find den bedste pris på biludlejning i San Diego ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Diego. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Diego guide

Billeje San Diego

Biludlejning San Diego

San Diego er placeret i den amerikanske stat Californien, ikke langt fra grænsen til Mexico, og er en by med omkring 1,3 millioner indbyggere (2010).I hele byområdet er hjemsted for ca. 3 mio.

Byens havn betragtes som en af ​​de bedste og vigtigste i Californien, og det er også en af ​​søværnets flåde baser. San Diego har også nogle fremstilling, herunder i fly og missiler produktion og elektronik.

Dens historie begyndte en dag i 1602, da en spansk opdagelsesrejsende landede og kaldte stedet San Diego efter Saint Didakus. Den officielle grundlæggelse ikke forekomme indtil 1769 – også under ledelse af spanierne. San Diego tabte imidlertid sin status i 1852, efter mange års mexicansk herredømme – men byen blev derefter genopbygget af amerikanerne 5 km længere sydpå – og ind i en periode med stærk vækst.

San Diego tilbyder en række smukke turistattraktioner – herunder to af de mest berømte zoologiske haver, “San Diego Zoo” og “San Diego Wild Animal Park.” Endvidere er der et afsnit af forlystelsespark kæde “Sea World” i byen.

Desuden kendt San Diego for sine mange strande, herunder Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

Balboa Park er også en populær destination. Det er den største offentlige grønne område i San Diego, og dækker et areal på 4,9 km ². Inkluderet i parken er også en række kulturinstitutioner og museer. Balboa Park blev etableret i 1868 og er beliggende nær San Diego Zoo. Også nævnte Mission Bay Park – den største menneskeskabte vandland i USA. Det kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med vand og store vandrestier og legeområder for børn.Omkring 15 millioner besøgende deltager Mission Park årligt.

Den nærmeste lufthavn er San Diego International Airport, som ligger ca. 5 km nordvest for byen.

Menu